Meov Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Var mı böyle bir olayı 1 gün oynasak beğenince gelsek flm? Account creationa girdim 2. adımda direk para istiyor bu kadar mı aç gözlü bir firma olur ahah
Meov Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 invite sistemi varmış sanırım ey var mı boşta invitationu olan genç.
Meov Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yardımsever insanlar sizi. teşekkürler.
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Aç gözlülük değil abi parasını verip oynayanların hakkını koruyorlar. Neden? Hon bedava iken bir sürü leaver vardı. Paralı olduğundan beri ben oyundan düşüp geri dönmeyen adam görmedim. Yani oyuna başlıyorsun adam 20 dkda quit atıyor. Gitti senin 20 dakikanda hele adam sizin takımdaysa psr de gitti. Üst üste birde böyle adamlara denk geldin mi doğru düzgün bir tane oyun oynuyamıyorsun. 30 dolar çok para değil hem 1 kereliğe mahsus. Mesela şöyle bişey var yeni üyeliklere 1 hafta bedava süre tanısalar oyunu tanımaları açısından, bu yine kötüye kullanılacak. Adam her hafta yeni üyelik açacak. Yine oyunlar leaver dolacak. 30 dolar para değil ama paralı oldugundan beri oyunların kalitesi kat kat arttı. O açıdan açgözlülük de denebilir belki ama benim gibide bakılabilir duruma. Ki ben Hon çıkmadan önce Dota'yada biri paralı server yapsın istiyordum. PAralı olsun ama leaver olmasın sürekli kontrol edilsin bakılsın.
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Meov said: yardımsever insanlar sizi. teşekkürler. Verdiğin paraya değer onu söylüyeyim. Zaten oynadığında da iyiki paralıymış dersin. Mh yok leaver yok noob yok (noob var ama noob oyunlarına giriyor girip pro gameleri rezil etmiyor). Dota'dan farkı nedir? Pek fark yok sadece hero sayısı daha az. Bazı Dota'dan ayrı herolar var. Çoğu Dota'dakinin aynı. Bir kısmı Dota'dakinin çakması denebilir ama başarılı. İtemlerinde çoğu Dota'dakinin aynı bir kaç tanede farklı item var onlarıda öğrenmek zor değil üstünde yazıyor ne işe yaradığı. Dota 2 ne zaman çıkıyor bilmiyorum. Dota 2 çıkacağı için burdan üyelik alman parana yazık olabilir. Ama eğer Dota 2 çıkmaya daha çok varsa bence 30 dolara kıy gir oyna. Çünkü Dota 2 çıkarsa muhtemelen bende Dota 2'ye geçicem.
GEd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 trial 10 maclik invite var ondan istiyorda bir email birakmayi akil edememis spoiler icine. Email biraksan birileri mutlaka atiyor.
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Ben bunu bilmiyordum güzelmiş artık kimsenin bahanesi kalmadı görmeden almak istemiyorum falan :D
Meov Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 [spo][email protected][/spo] büyük ihtimalle alıcam bugün ama almadan görsem çok iyi olurdu.. Aslında betasınada katıldım fakat hala kararsızım son halini görmeden :) Neyse teşekkürler.
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bende bi girip denemek istiyorum. Trial varsa atarsanız memnun olurum. mail [email protected]
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 İkisine de attım trial da no stats oyunlara girebileceğiniz için çok bir bok anlamayacaksınız olup bitenden.
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 pisfakir olsaydı oynardınız iste spastikler hackledi
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Xaenin said: İkisine de attım trial da no stats oyunlara girebileceğiniz için çok bir bok anlamayacaksınız olup bitenden. Teşekkürler.
Meov Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Xaenin said: İkisine de attım trial da no stats oyunlara girebileceğiniz için çok bir bok anlamayacaksınız olup bitenden. teşekkürler =)
Öne çıkan mesajlar