Darksun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Filthy gnome! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 mage'im yeni 70 oldu, boss fightta 14k arcane blast gördüm, nuff said. gerçi 85de uzun süren fightlarda yetersiz kalıyor diye duydum, belirtmenin faydası olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bana bugün pvp'de 16k crit attı, alt f4 çektim ( yarı relent,furious, diğer yarısı wrath setimle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 İyi az yemişsiniz ben full wratful 33k gördümdü mass patch geldiğinde. Yazıyor forumda bir yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 arcane blast a güvenipte mage açarsan üzülürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 pom piro asdsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ccc warlock ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 warlock kodumu oturtmuyo ama. koduktan 2 dk sonar oturtuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bence range klaslarin pve de dps yapma sansi daha cok.nie die bi sorun.Cunku bikere range sin.uzakta duruyosun ve cou zaman sadece dps yapmaya odaklanabiliyosun. Meleeler gibi bole gtu basi oynayan, yakindakilerini ezen ustune oturan bosslardan kacmak zorunda diilsin.o yuzden lock yada mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Hareketli fightlarda da meleelerin keyfi yerinde ama, ekstradan bir iki sağa sola koşuveriyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar