palaksi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 merhabalar ben meltem.. Türkiyede okuma zorluğu için yurt dısında para karşılığı okumak isityorum norveç/oslo üniv. güzel olduğunu söylediler .ama katılım koşullarını ve ücretlerini bilmiyorum.. bilen bi arkdasımız benibilgilendirebilirmi.. yada bildiğiniz yurt dışında paralı üniversiteler varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 merhaba meltem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Trinity'ye git. Dublin'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 en az 10 sayfa. merhaba meltem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 İstediğin bilgi: Türkiye'de bir üniversite'de bir yıl okumadan orada okumak istediğin alanda gidemiyorsun. TOEFL'da 500 alman lazım. Ayrıca Norveççe bilmen de lazım. Üniversite 3000 TL kadar bildiğim kadarıyla. Sen beni dinle, Trinity'ye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Turkiyede bir unide iyi bir ortalama yapip guzel bir okula git iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palaksi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bu kouyla ilgili bilgi alabileceğim bi link varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 google.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 orta asya cumhuriyetlerini veya kıbrısı dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Üniversitenin sitesine girdim okudum ben ingilizce. O kadar ingilizcen yoksa zaten gidemezsin. Varsa eğer, gir üniversitelerin sitelerine oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 trinity'nin kütüphanesi. ölmeden önce gidip çalışmam lazım olm orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ya zaten TR de kiz nufusu az... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 GERGE said: İstediğin bilgi: Türkiye'de bir üniversite'de bir yıl okumadan orada okumak istediğin alanda gidemiyorsun. TOEFL'da 500 alman lazım. Ayrıca Norveççe bilmen de lazım. Üniversite 3000 TL kadar bildiğim kadarıyla. Sen beni dinle, Trinity'ye git. Ekleme yapiyim, aylik kira ve harcamalarinda 3000tlyi bulur oslo'da yasarsan eger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bulgaristan a gelebilirsin. Oss den barajı gecmen yeterli,cogu bolum var,ne okuyacaksın? 5000-7000tl(yıllık) arasında degişiyor üni harçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Niye trinity? Gerge ve dasaa öneriyorsa bişyi vardır elbet trinitynin Birde toefldan 107 yeter herhalde buraya başvurmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Trinity'nin bir kütüphanesi var .... uygun sıfat bulamıyorum. İyi okul ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ivy leaguden takil bir okula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ivy leagueden bir okula takilmak 50k dolar filan yillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 para varsa takilinir iste parali girince de pek sorgulu sualli alacaklarini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 GERGE said: Trinity'nin bir kütüphanesi var .... uygun sıfat bulamıyorum. İyi okul ayrıca. The Library contains circa five million books, including 30,000 current serials and significant collections of manuscripts, maps, and printed music. adamı nasıl ikna edeceğini biliyorsun:D off of trinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar