palaksi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 merhabalar ben meltem.. Türkiyede okuma zorluğu için yurt dısında para karşılığı okumak isityorum norveç/oslo üniv. güzel olduğunu söylediler .ama katılım koşullarını ve ücretlerini bilmiyorum.. bilen bi arkdasımız benibilgilendirebilirmi.. yada bildiğiniz yurt dışında paralı üniversiteler varmı?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Trinity'ye git. Dublin'e.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 İstediğin bilgi: Türkiye'de bir üniversite'de bir yıl okumadan orada okumak istediğin alanda gidemiyorsun. TOEFL'da 500 alman lazım. Ayrıca Norveççe bilmen de lazım. Üniversite 3000 TL kadar bildiğim kadarıyla. Sen beni dinle, Trinity'ye git.
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Turkiyede bir unide iyi bir ortalama yapip guzel bir okula git iste.
palaksi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bu kouyla ilgili bilgi alabileceğim bi link varmı ?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 orta asya cumhuriyetlerini veya kıbrısı dene bence
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Üniversitenin sitesine girdim okudum ben ingilizce. O kadar ingilizcen yoksa zaten gidemezsin. Varsa eğer, gir üniversitelerin sitelerine oku.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 trinity'nin kütüphanesi. ölmeden önce gidip çalışmam lazım olm orada
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 GERGE said: İstediğin bilgi: Türkiye'de bir üniversite'de bir yıl okumadan orada okumak istediğin alanda gidemiyorsun. TOEFL'da 500 alman lazım. Ayrıca Norveççe bilmen de lazım. Üniversite 3000 TL kadar bildiğim kadarıyla. Sen beni dinle, Trinity'ye git. Ekleme yapiyim, aylik kira ve harcamalarinda 3000tlyi bulur oslo'da yasarsan eger.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bulgaristan a gelebilirsin. Oss den barajı gecmen yeterli,cogu bolum var,ne okuyacaksın? 5000-7000tl(yıllık) arasında degişiyor üni harçları
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Niye trinity? Gerge ve dasaa öneriyorsa bişyi vardır elbet trinitynin Birde toefldan 107 yeter herhalde buraya başvurmaya
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Trinity'nin bir kütüphanesi var .... uygun sıfat bulamıyorum. İyi okul ayrıca.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ivy leagueden bir okula takilmak 50k dolar filan yillik.
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 para varsa takilinir iste parali girince de pek sorgulu sualli alacaklarini sanmiyorum.
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 GERGE said: Trinity'nin bir kütüphanesi var .... uygun sıfat bulamıyorum. İyi okul ayrıca. The Library contains circa five million books, including 30,000 current serials and significant collections of manuscripts, maps, and printed music. adamı nasıl ikna edeceğini biliyorsun:D off of trinity
Öne çıkan mesajlar