Belegurth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 oh ciizıs http://www.teamliquid.net/video/streams/IdrA şu an live
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 adam kore dilinde nie oynuyor bunu
Belegurth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ahmedinejad said: adam kore dilinde nie oynuyor bunu kore serverında oynadığı için bu arada IMLosirA yı tokatladı. şimdi yine o aynı herif geldi
Belegurth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 da oynadığı adam da korede no1 ladder zergü. IMLosirA euheuhe
Belegurth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Belegurth said: da oynadığı adam da korede no1 ladder zergü. IMLosirA euheuhe savunmak anlamında değil. rakip olarak gelen kişiler de bizim salyalar akıtarak izledigimiz adamlar. süper yani. allahtan MMR'ı yüksek. normalde başka iyi oyuncuların streaminde çoğu zaman noname herifler geliyo rakip olarak. idraya sürekli top10 edit: kendimi quotelamışım güncelle yerine alıntı yapmışım o da iyi euhe
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Apmsi yavaş gibi geldi bana. Takibi zor, çok daha hızlı bi ekran bekliyordum
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 zibidi egolu adam ya gitti tek tek post'ları okuyo kendi thread'inde :D bu arada demin karşısındaki mass ling gitti, fena yaptı idra
tunca Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 yildirimokur said: Apmsi yavaş gibi geldi bana. Takibi zor, çok daha hızlı bi ekran bekliyordum mbs sağolsun öle oynamanın pek bi anlamı yok sc2de
Seele Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bu adama neden aciyorum. Halbuki acinacak bir tarafida yok.
bya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ve idradan bi ragequit daha hahah hahah you no gg you chobo aldı ayaarı
Seele Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ahaha karsindaki adama nasil laf sokuyor. your still is bad.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 toss ezdi demin valla fena. phoenix ve void ile hydra bastırttı sonra hydraları 5-6 colossus ile aldı. oh yeah.
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Bence az sonra -rage exit game- gelicek.
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 adamın grafik ayarlari cok temiz. ne cok işiltili ne çok çamur.
Belegurth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abi şimdi buna da şahit oldum ya artık ölsem de gam yemem. bildiğin otopark mafyası gibi mod mafyası varmış stream dünyasında. streami açan ünlü biri geldigi zaman hemen 3-5 kişi üşüşüyor abi bize mod ver bak şu şu şu kanallarda da moduz biz diye. hemen çöküyorlar orda modluğa. adamların işi streamlerde mod olmak . vay anasını
Belegurth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 pronoit said: adamın grafik ayarlari cok temiz. ne cok işiltili ne çok çamur. çok merak ediyorum nasıl yapıyor onu. sen biliyosan söylesene ben idraya pm attım tl netten ama daha bakmadı. ben de aynı grafik ayarlarından istiyorum.
Öne çıkan mesajlar