Mortis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Bugün Okulumdan çıktım arkadaşımla dolmuşa bindik kadıköye gidecez dolmuşun dolmasını beklerken ana bi baktık Bizim havuç la annesi bindi. Ama çocuk çok küçük ne biliim bana küçük geldi, çocuğa şarkı sölettim dedim biraz damardan söle falna dedim söledi. Sonra bence al eline gitarı biraz metal falna takıl dedim. Annesi güldü falan :) Bu arada dolmuşcu hemen aman paranın lafı mı olur falna dedi ahaha[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 çok falan yazmışım ne bu kızlardan kaptım galiba "falan oldum" :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 kesin bi daha ki bolum havuc metalci olursa olacak aeha[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 eheh çocuk şebek geldi böle başladı konuşmaya şarkı sölemeye biz yarılıoz böle çocuk anlatio yok işte akşam çekime gidecem sabaha karşı gelecemo yüzden yarın okula gitmicem ama derslerim hep 5 fln :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 zuh ::)[hline][b]Gökyüzünde İsa, Türk dağında Musa ile Elimde asa ile, çağırıyım Mevlam seni... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 liseye gecince goruruz onu :P =O= ____/ pepelek smiley :P[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Bende hergün Tecavüzcü Coşkun'u görüyom Antalya'da.. Derici dükkanı var rent a car reklamlı scooter'a biniyo. ehue[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :857624 Washi N1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 tecavüzcü çoşkun benim amcamın arkadaşı tecavüzcü çoşkunla bilardo oynadım ben aha[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 ahahahah :) Dela bu hafta sonu uludağda olacaım için dershanede yanında ne yazıkki bir Gay bulunmıcak :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Bende alanya da mustafa sandal'ı kızarkadaşıyla kumsalda gece görüp konuşmuştum. Ama daha magazin tarafından bilimiyodu kızarkadaşı felan :)[hline]"Hiç bir şey şans eseri olamaz. Her şeyin bir nedeni vardır. Beynin nedeni bilmeyebilir. Beynin asla anlayamayabilir. Ancak kalbin bilir. Kalbin daima bilir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 benim pipim daha büyük[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapsLock Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 said: Mephisto_, 18 Aralık 2002 19:02 tarihinde demiş ki: benim pipim daha büyük[hline] Muhaeahaehaheaeaehaheheaheah...... :D :D :D ben ben.......Benim....ben şeyi tanıyom ya..... BEN KİMSEYİ TANIMIYORUM! BUHUAAAAA ÖHAAAAAA BÜHÜHAÖAAAAA.... *Hıçkırıklara Boğularak Koşar*[hline]Hazelnut Cream Filled Wafer Enrobed ın Milk Chocolate (Kaynak:Ülker Çikolatalı Gofret,Yan Taraf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 ben.......eeee ben eeee....ben ben kim????ben öööö...hah tamam. tanışmadık ama Hüseyin Beşok bizim okuldan mezun olmuş.tanışa...ma...dık BÖhÜHÜHÜHÜhühüHÜHÜ *!ağlayarak yeni zelandaya doğru koşmaya başlar*[hline]THE JOURNEY CONTINUES DECEMBER 18th The Lord Of The Rings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 LOTR orda cekildi ya ondan.Viggo'yla tanışmam lazım.[hline]THE JOURNEY CONTINUES DECEMBER 18th The Lord Of The Rings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 said: fizban, 18 Aralık 2002 20:05 tarihinde demiş ki: ama ben daha uzağa işerim.[hline]Let me in, I'll bury the pain ahaha lol bu olmus bak fiz.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 ee ne neydi pınar altuğda bizim okuldan mezunmuş hemde bizim komşunun arkışmış ve okuldaki çirkinlerdenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 yerşim havucu zaten vejeteryanel bir bünye olmaya niyetlendim ((bkz: yam yam threadi)[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 ne war arzu monan akrabam ::) dsad uzaktan biraz ama olsun sonra sonra ben unluyum zati o yeter .. ::) ayrıca gecen gun mujdat gezen le roportaj a gittik dsad nese salak salak seyler yazıyorum yaws dsad[hline][b]Gökyüzünde İsa, Türk dağında Musa ile Elimde asa ile, çağırıyım Mevlam seni... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 İbrahim Kutluayda bizim okuldan çıkmaymış ve aslında basketbolcu değilmiş. Bedenciye kendisini futbol takımın alması için sürekli baskı yapmış. Bizim bedencide senden bi b*k olmaz diyip bunu basket takımına almış... ve mutlu son Dip Not: Tanışmak nasip olmadı...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel -... . -. . .- - .... - .... . --. .-. --- ..- -. -.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leeloo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 ben tanrıyım! [Bu mesaj leeloo tarafından 19 Aralık 2002 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leeloo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 konu dışı bi sorum olcek (ne de olsa konu dışı bölümü bu diil mi!) yeni zelanda mıdır yeni zellanda mıdır doğrusu?[hline]leeloo the Quimaniac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 New Zeland Nasi olsa benim bi ada yanimda :lol:[hline]ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 said: Azmodai, 18 Aralık 2002 20:08 tarihinde demiş ki: Bende 2 hafta once Ahmet Necdet Sezer ve esini Armada alisveris merkezinde gordum (ankarada yeni acildi). Cok sirin bir adam ya super. Adam korumasiz falan dolasio (gerci etrafta 100 tane sivil vardir ama yinede rahatti). Gittik merhabalar sayin cumhurbaskanim diyip elini sıktıksüper ya ![hline]::Pull me down again:: ::And guide me into:: ::Pain:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Bizim okulda atv de Hayat Bağları diye bi dizi var ordaki çocuk var hani şu Sıcak Saatlerdeki ufaklık atv dede oynuyomuş. Çocuğun dersleri çok kötü hehu serseri tipi var. Bizim servisin öğlencisi geçen gün servise binerken bu iniyordu çarptı. Yavaş dedim angut angut bakındı gitti Süper mal bi çocuk ya. Taş gibi kızlar geliyor konuşmaya Paranın gözü kör olsun !!![hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2002 said: fizban, 18 Aralık 2002 20:05 tarihinde demiş ki: ama ben daha uzağa işerim.[hline]Let me in, I'll bury the pain ne kadar uzağa dememeli ne kadar işicem demeli :)[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar