FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 3 ay sonra is bulacaimin garantisi olsa ewde cok pis yatarimda, 3 aydan sonra tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sırf boşta iş armaa psikilojisine girmemek için devam ediyorum çalışmaya. istanbul al beni kollarına kurtar ankaradan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bende Istanbul Ankara ikilemindeyim.Istanbul sonradan pisman edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ne iş yapıyosun bilmiyorum ama sektörün kalbi istanbulda malesef her konuda. ankara çok da sıkıcı bi yer ayrıca. kurtulmaya calısıyorum ben. sanırım bu hafta karar verip haftaya işten ayrılıp ayrılmamayı netleştiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 işsizler ordusu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Churel said: Var ya olmazmı arkadaşım haber spikeri sabah 8 öğlen 1-2 gibi çıkıyo cmtesi pazar yok 14 bin lira alıyo ve oda mimar benim gibi. Doğru tercihmidir şansmıdır artık bilemiyorum imreniyorum kıza güzel bi hayat. Zaten bu yoğun tempoyla çalışırsa insan çok yaşamaz yani öyle bi iş lazım. kalbim aahhhhgsg kalbim sıkışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ben film isine giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ankara istanbul ikileminde kalanlar için, 6 aydır istanbulda yaşıyan bir ankaralı olarak şunu söyleyebilirim istanbula gelmek hayatımın en doğru kararıydı hem kariyer açısından olsun hemde bu şehir çok güzel be abi. İlk başlarda biraz sıkıntı çekiyosun insanların %80i barzo kadını erkeği hepsi. Bilmiyorum belkide bu şehirde survive olabilimek için öyle olman gerekiyor. Ordan oraya gitmek işkence gibi geliyor, bir adres sorduğunuzda % 90 bilmiyorum cevabını alıyorsunuz ama alışıyo ve öğreniyo insan tabi. Birdahada geri dönmeyi düşünmüyorum hatta bayılıyorum bu şehre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 inşallah ben de gelirim de senin gibi memnun kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 işsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kozalak said: ne iş yapıyosun bilmiyorum ama sektörün kalbi istanbulda malesef her konuda. ankara çok da sıkıcı bi yer ayrıca. kurtulmaya calısıyorum ben. sanırım bu hafta karar verip haftaya işten ayrılıp ayrılmamayı netleştiricem. is bulmadan ayrilma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 nası bi olay anlamadım ki. bende işsiz yazılımcıyım üstüne istanbul ankara ikilemindeyim şu an için :D sinerji var ortada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 is ariyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 pitir pitir dokulmeye basladi "ankara/istanbul ikileminde kalan issiz yazilimcilar dernegi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hep beraber izmire tasinip, yeni is kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 FoShiZzle said: kozalak said: ne iş yapıyosun bilmiyorum ama sektörün kalbi istanbulda malesef her konuda. ankara çok da sıkıcı bi yer ayrıca. kurtulmaya calısıyorum ben. sanırım bu hafta karar verip haftaya işten ayrılıp ayrılmamayı netleştiricem. is bulmadan ayrilma. ben de bu ikilemdeyim. iş bulmadan ayrılmak ya da ayrılmamak. bakalım ne kadar dayanabilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar