themurats Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 arkadaşlar selam.benim bir arkadaşım sınır taraflarında,bana oradan kaçak olarak nokia x6 veya 5800 express music yollayacak.fiyatı ucuz olduğu için almayı düşünüyorum.bir sorun çıkar mı?Yani çalıntı ya da çin malı falan değil.alırsam ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 -komserim bir site bulduk -ne hakkında? -turuncu gay sitesi görünümüne bürünmüş kaçakçılığa yardım eden bir forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 hangi sinir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 sınırdan telefon almak, elinde kor bir ateş tutmaya benzer. dikkat et dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Teröristlere yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 türkiyede bi pasaport ile kaydettirirsin bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 buyuk cogunlugu cin mali onlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar