Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 http://c.1asphost.com/Bonecrusher/frplay.txt eğer üstteki açılmassa, alın size başka bir mirror: http://free.hostdepartment.com/B/Bonecrusher/frplay.txt irc'de frp oynadık, apache, ben, justin felan oynayınca, Prawler da oynatınca, ortaya komik ve saçma sahneler döküldü. Oynarken gülmekten ölüyordum az daha :D umarım beğenirsiniz. beğenmesseniz kafama tava fırlatmayın da :D[signature][hline]pc and comic geek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Keşke çıkmasaymışım. Praw'a inancım yoktu açıkçası becereceği konusunda :) Ayrıca kanala girdiğim anda kırdığı potuda unutmuş değilim. Acısı çıkacak elbet :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. [Bu mesaj Qui tarafından 02 Temmuz 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 BENSİZ HA? > SALDIRIN ASLANLARIM SALDIRIN MUSRIKLERE[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 cok guzel ya, bir dahaki sefere banada haber verin burda koptum ya: > k?l?c?m? daeronun surat?na ata bilir miyim ATAB?L?RS?N > yava? ats?n [Bu mesaj Draven tarafından 02 Temmuz 2004 03:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ahh... bizi de oynatan olsa keşke :([signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 cok guzel olmus cook[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Harbi iyi olmuş :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 > AHALİ SALDIRIN ŞU KILICLI GAVVATA > PİT FİEND SENDE SALDIR BABA ( Zızzzzz) > Yaşasın!!! VAMPİRLİK KAZANDI ( herzaman kazanırız kardes) rezil ya ahahah ben boşuna savunmuyorum irc den ciddi ciddi oynanmaz diye ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 e tabiki ciddi oynanmaz, gercek frp yuzyuze oynanir, diger oyuncularin sesini duymadan, dmnin sesini duymadan, sadece yaziyla ciddi birseyler oynamak zor. aslinda olur ama kimsenin civitmamasi lazim. aslinda o sire paticik radyo gibi birseyi kullanip oyunculara atmosferik seslerde gonderse dm, baya iyi olabilir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Benine çağrın bi dahakine eheuehe[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Puahuah Ulan al işte ethernass dan buyana ne değişmiş abi justin sende :D allahım ya süper olmuş[signature][hline]"Adrenaline" bir kız ismi değil gerçek heyecan!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Süper eğlenmişler ya feci kıskandim..[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hehe eğlenceli oldu[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 aslında ciddi oynanabilir, ama zor :)[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 şimdi tekrar okudum küfürlü olmuş biraz ama eğlenceliydi :)[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Msn den sesli olarak oynatıyorum arada sırada.. Bi gün kararlaştıralım.. uyarsa hekeze oynarız.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 [01:23] ŞİMDİ BULUŞUP MACERAYA ÇIKMANIZ GEREK, [01:24] DAERON [01:24] * DM sets mode: +v Daeron[vampire] [01:24] ŞEHRE GİTMEN GEREK [01:25] > evet bu toprak parçasından bir kum torbası daha alabilirim [01:25] > bu taşlarda çok çetrefelliymiş [01:25] > *kasabaya doğru bakar* [01:25] 1 ile 40 arası bir sayı söyle [01:25] > 31 [01:25] güzel tuttuğum rakam 37 idi [01:26] Kasabaya şöyle bir bakıyorsun ve [01:26] hızlı adımlarla kasabaya doğru koşmaya başlıyorsun eueuheuh başı bile sakat oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 [01:39] > daeron sadırır.. [01:39] > yavaş saldır [01:39] > guardlar attı [01:39] > beğendinmi yaptığını Vampir! [01:39] > dışarı [01:39] > bi sktr git ya öldüm ahaha bende gelecem bir daha :) kesin çağırın[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Yarısına kadar okudum muthiş olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Valla toplu girişiriz servera[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 varya okurken gülmekten çatlayacaktım azdaha süper olmuş[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ehe Justin kraldır gerçekten. Ethe pol'de hanının kirasını ödeyemediği için meta yapmıştı başka karakter açıp :). Ya net alemlerini bırakmış ama Justin :(.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hoş olmuş özellikle vampirin elfleri ayartması hoşuma gitti :)[signature][hline]HisarOyun.Com CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 :lol:lol bende isterim oynamak bi dahaki sefere:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 prawlera söylesin oynatsın. ben ve pit fiend'ım ;) hazır bekliyoruz :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar