Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Icmeden sarhosum

di

Öne çıkan mesajlar

yok benim uyku ilkokuldan beri problemli. Fakat su anda oyle bir ruh halindeyimki hani eski boktan uyku duzensizligime bile dönebilsem mutlu olucam heralde.

Uyku hastaliklari veya psikilojik uyku sorunlari resmen insanin hayatina cokuyor. Benim boyle birkac ayda bir 1 2 hafta uykum normal insan duzenine girer. Ciddi ciddi bambaska bir insan oluyorum bole enerjik falan.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Ben uykusuzluga dayanamayan biriyim. Bunye ile alakali sanirim. Yine de is yetistirememe korkusundan kaynaklanan psikolojik etki ile durabildim.

Bu tip seyler oldugunda yogunluk gecince bu etki de geciyor bende. Sinavlarin bittiyse bir kac gune kendine gelirsin muhtemelen.

uykusuzluk ve/veya açlık. bu ikisi beni bitiriyo. tam bir mal oluyorum. eğer birlikte meydana geliyorsa bu iki durum zombi gibi dolanıyorum ortalıkta. kafa çalışmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ispatipapaz said:

wastyrx said:

Kısa aralıklı uyu abi 30 dakika çalış 10 dakika uyu cinsinden 2 kereden fazla yapabilirsen bu hareketi bişiler oluyor. Yapamazsan ertesi gün uyanıyorsun fasd

sen nediosn ya böle bişi olur mu hiç o 10 dk uykudan sonra kalkabilicekmisin? hadi kalktn 30 dk sonra bidaha yatıp tekrar 10 dk kalkmadan uyuyabilen varsa helal olsun okadar tatlı gelirki o uyku sınıfta kalıp okuldan atılmayı göze alır insan sadsadf

Nikola Tesla
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah 7:30 gibi farkinda olmadan uyumusum. 13:10'da yanlis numara olarak telefonumun aranmasiyla gozumu actim ve benim icin baya baya onemli bir gorusmeye sadece 50dk kaldigini farkettim.

Gorusmenin Gebze'de ve benim de Istanbul'da oldugumu ve hem dus hem tras faslinin gececegini hayal edip halimi bir dusunun.

Neyseki yarim saat ileri atabildik gorusmeyi. 4-5'in o rezil trafigiyle nasil yetistigimi ise hic bilmiyorum.

Neyse gunde 3 saat uyuyoruz yine de ayaktayiz muhabbeti yaparken cok pis patliyodu nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...