Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya arkadaşlar ben daha lise 1 i bu sene bıtırıp 2 ye geçtim ama öss ye şimdiden çalışmak ıstıorum.okulda filan paso öss çalışmayı planlıyorum yaz tatilinden başlıyım dıyorum.sizce hangi test kitaplarını alıp çalışıyım hangi yayın veya yazar fln neyı onerırsınız bu hafta ıcınde alıp os ya kasmayı dusunuorum tabii burda bu konuda çok bılgılı pati abilerimiz ablalırımız olduğu ıcın onlarında fıkırlerını alıyım dedım.2 de belkı dersaneye gıderım ama 3 de kesın.şımdılık kasıcağım bi test kıtabı onerırmısınz?? şimdiden sağ olun...[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 çok yanlış yaparsın,kesinlikle çalışma derim çünkü sıkılırsın.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bay gelir, halin kalmaz össye kadar. bide öss yılında zaten dersane hede hödö iyice biner dalına. benden söylemesi:) dersaneye falan gidebilirsin alışma açısından test hede hödö[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hafiften lise-1 i tekrar etmek lazım. Bende lise-2 ye geçtim ama daha bu seneden öss ye kasmak sıkar herhalde insanı.. Geçen seneyi su gibi yut. Bu sene planlı olarak derslerini tekrar et. Soru kitapları al çöz. Ben bunları yapıcam..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hafiften başka çalışmaya da çok sıkma kendini bayarsan bırak hemen[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yok abı kesınlıkle ıstanbul ıcınde 4 senelık bılgısayar bolumune gırmelıyım cok onemlı sıkılmam onemlı deıl sıkılsamda olur :) yeterkı soleyın ucunda araba var oss de kazanırsam ıstedıgım arabayı altıma alıcam 80 mılyara kadr fln hakkım varr :) bide gerçekten bırden bıre bı azım geldı 9 senedır ılk defa bu azım geldı angelus bılır beni :)ona sorun harbi soleyın bısıler[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya zaten çok çok kasmıcam okuldan gelınce max 2 saat veya 3 saat çözcem o da az işte[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 o zaman başka benim arkadaşlarım ortaokulda da kasıyorlardı derslere lise 2 de başladılar öss ye çalışmaya ben çalışmadım lise 3 de çalışma temposunu arttırdılar ben çalışmadım gene doğru düzgün çalışan sıra arkadaşım İTÜ Bilgisayar Müh'de şu anda Ben Marmara İktisat a girdim Bilmem anlatabiliyormuyum?[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Çalış tabiki de yani lise-3 kadar inekleme yani.. Tekrar et derslerini..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 anlatabıldınde benım kasmam lasım 9 sendır ılk defa gaza geldım oké bunun da geçmeden çalışmaya başlamalıyım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bütün gazını lise-2 de harcarsan daha kötü olur onuda söyliyim yalnız..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yok bızde gaz bıtmez :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya abıler onersenıze ya test kıtabı almam gerekıooo[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 eski kitapçılara falan git ne bulursan al ne diyim..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ya bunu bize soracağına dersanedeki hocana sorsana[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 çalış senin için çok güzel olur. hatta çalışabildiğin kadar çalış! ama l3 konularını fln atla,l1 tekrar et. zaten l2 derseleri öss de full çıkıyor. onun için okula çok önem ver: hem öss için öğrenmiş olursun hem de not ortalaman yükselir. kitap için ikinici el kitap alırsa baya ucuz olur.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 valla bence test kitabı falan alma şimdiden eğer sistem değişirise elinde patlayabilr çoğu öss ye çalışmak istiyorsan l2 başında l1 konularını tekrar et bol bol (hatta onları hatmet onlar olmadan öss olmuyor çoğunlukla özelliklede fen konuları) 2.dönemse zaten çoğu şey belli olur o zaman test çözmeye başlarsın...[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 öhöm lise 2 konularını iyice hazmet , bu seneyede iyicene alış , bir yada 2 tese kitabı al onlarıda çöz . şimdilik yeter[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: screamer, 26 Ağustos 2004 12:36 tarihinde demiş ki: Ya bunu bize soracağına dersanedeki hocana sorsana tek sorun dersaney baslamadım anladınmı 3 de baslıcam gıbı gozukuo[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 dersaneye gitmene hiç ama hiç gerek yok.. arada bi iki test çöz aklina esince.. matematikten alabiliyosan haftada 1 özel ders al.. lise2'de hiç çalisma lise3'te bu dediklerimi yap.. ben oyle yaptim sabanciya girdim[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Boşver ya ne çalışacaksın ;). Şaka bir yana bence başla çalışmaya yoksa daha sonra kafana vurursun. Hep aynı şeyi derler ama hakkaten gerçekleşiyor yani ilerde.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 nerde o gunler ne çeki :) once bı kazanayımd unı yı ondan sonra gorun benı eueu :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 aslında bu iş tamamen hedefe bakar boğaziçi mühendislik falan diyorsan şu an bile forumlarda işin ne git çalış :) sabancı vb. özel uni diyorsan l3te çalış derim kendini sıkmadan... bi de en önemlisi hedefi iyi belirle eğer okul derslerinde falan bocalıyorsan gidipte boğaziçine girecem ben kardeşim diyipte kendini harab etme kendine göre koy hedefini[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 26 Ağustos 2004 13:04 tarihinde demiş ki: dersaneye gitmene hiç ama hiç gerek yok.. arada bi iki test çöz aklina esince.. matematikten alabiliyosan haftada 1 özel ders al.. lise2'de hiç çalisma lise3'te bu dediklerimi yap.. ben oyle yaptim sabanciya girdim ii guzelde senın zekanla onun kı bır mı onu du$unerek bak bıde duruma.sen $ımdı boyle dedın oda yapar ama senın gıbı anlamayabılır aman salla o öyle yapmı$ gırmı$ bende gırerım dıye du$unur? ondan böyle örnek verme bence :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Delanoresse, 26 Ağustos 2004 13:07 tarihinde demiş ki: bence o araba olayi icin bi cek al simdiden 2006 21 haziranina :P 80 milyar ha, 90.000 Euro yaptir onu da bi ferrari alirsin f 350 falan dela çok farklı bir açıdan yaklaşmışsın olaya :D gerçekten dediklerine katılmamk elde diil...[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar