l0ll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Here are the steps: 1) Select all of your workers (box them or ctrl-click)-Tüm işcilerini seç- 2) Hit S (or whatever Stop is for your key setup)-hepsini Stopla- 3) Hold down F1 (select idle worker)-F1 bas- 4) Right-click somewhere at the edge of your screen, but within your base -sağ click base dağıt- 5) Right-click somewhere else at the edge of your screen (I think it's easiest to go around in a large circle on your screen. There may be better patterns)-sağ click ekranındaki bir yere dağıt- Update: Shikyo has pointed out that you can perform all of the move commands while holding down F1; there's no need to press F1 repeatedly. This greatly simplifies things. http://www.youtube.com/watch?v=UHHw43GsnFM&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 İyiymiş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 helion'umuz da nerf yedi bölece hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 En iyisi hiç ellememek, ben öyle yapıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 niye nerf olsun abi. buna nerf mi denir. bilmiyorum gerçi tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 uzun zamandır kullanıyorum bu taktiği. ama zerg oynadığım için hellionlara karşı değil. ZvZ matchup'ta baseye sürekli baneling girdiğinden kritik durumda bu şekilde dağıtmak çözüm oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Bunu esas marinelere yapabilsek var ya, adamların marine'i silmesi gerekir oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar