Korax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Hakkında bilgi sahibi olan varmı? Duyduğuma göre çok zormuş Doğrumudur,daha önce giden varmıdır,öğrenci olarak gitmeyi düşünüyorum yolu yordamı olurmu? Birde gidiş-geliş uçak fiyatları,THY-Onur Air aklıma geldi araştırdım ama norveçe seferleri yok. Bilen,biliştiren varsa yardımı dokanırsa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 benim fikrimce böyle vizeyi zorunlu kılan ülkeler yerine,bizden vize istemeyen(japonya vb.) ülkelere gidin.Yoksa çok erkenden gidip belki bir günden fazla bekleyebilirsiniz,sosyal işkence resmen.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ya bizim akraba gitmişti geçen günlerdi tam bilmiyorum ama direk yok Thy ile turkiye-almanya-norveç yapıosun sanırım onun almanyadada bi işi vardı ama tam emin değilim =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Korax, 24 Ağustos 2004 19:52 tarihinde demiş ki: Duyduğuma göre çok zormuş Doğrumudur doğrudur isveç ve norveçe vize çok kasış bi iş.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 İskandinav ülkelerinin topuna gitmek ile sürünmek aynı şey[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bu adam karı kız için gidiyor, Japonya demeyin adama :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 benim iyi bir arkadasim norvece gitti okumaya okuldan kabul aldiktan sonra hic zor olmadi gayet rahat halletti yalniz turkleri hic sevmiyorlarmis ve iskandinavyanin koyluleri adamlar kizlar falan tombis kilolu cok kotu diyordu arkim finlandiya iyiymis yalniz cok pahali diyordu birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Vize çok zor değil de vatandaşlık işleminin kabulu çok çok zor,kilona boyuna,dişlerine kadar bakıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: W3r3wolf, 24 Ağustos 2004 20:08 tarihinde demiş ki: Bu adam karı kız için gidiyor, Japonya demeyin adama :) bende isveçten biriyle evlenmeyi ve oraya yerleşmeyi düşünüorum:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hayırhayıR!! isveç norev hikaye FİNLANDİYAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! SARI SAÇ VE UZUN BOOOOOOOOOOOOOY SACINI SARIDAN SIKILI SIAYAHA BOYATAN ADAMLAR AHARRRH baş ucunda tutulan esmerler!! kitecm kesin bi gün gidcem[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 24 Ağustos 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: W3r3wolf, 24 Ağustos 2004 20:08 tarihinde demiş ki: Bu adam karı kız için gidiyor, Japonya demeyin adama :) Lol bu mantıkla gidersen ordan geri şutlarlar seni bu arada eğitim amaçlı Çin e bile gidersin sorun çıkartmıyorlar pek[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 harbi ona buna sarkıp sınır dışı edilmede :)[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: DoGMeaT, 24 Ağustos 2004 21:18 tarihinde demiş ki: hayırhayıR!! isveç norev hikaye FİNLANDİYAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! SARI SAÇ VE UZUN BOOOOOOOOOOOOOY SACINI SARIDAN SIKILI SIAYAHA BOYATAN ADAMLAR AHARRRH baş ucunda tutulan esmerler!! kitecm kesin bi gün gidcem Haber ver giderken beraber gideriz :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hayır bi ben gitcem!!!! hepsini kendime alcam![signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ooh ben ankaraya yola çıkalı baya bi arkadaş benim soruyla değilde kızlarla ilgilenmiş :P Şaka biyana vize olayını araştırdım(telefon ettim vs.) inanılmaz zor.Turist olarak gidiceksek eğer gideceğimiz yer,kalacağımız yer,rezervasyonumuz,zartımız zurtumuz herşeyimiz soruluyor. Aşşağıdaki linkten herşeyi öğrenebiliriz. Norveç Hakkında Bilgi Okumak için gidildiğinde gerçekten problem olmuyo kolayca girilip çıkılabiliyor.Oturma izni çok zor.Gerçi benim için problem yok :) Yılbaşında bi gitmeyi planlıyorum kız arkadaşımın yanına.Tabii önceden geçiş yapmak istediğim üniversiteyi seçmiş olarak.Gittiğimdede üniversiteye gidip araştırma yapıcam.Okumaya gittiğimdeyse evlenirim kızla olur biter :D Buarada Köyünü falan bilmemde,tatildeyken ben Norveç,İsveç,Danimarkalılar kadar kaliteli ve zengin insan görmedim.Norveçin ekonomiside mükemmel.Buyüzden avrupa birliğine girmek istemiyolar bile. Çok kazanılıyor ama Çokta harcanıyor çünkü yaşam standartları yüksek.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Ahaha neler demişim ben ya =) nerden nereye,sene sonuna isveçteyim kısmet olursa.3 sene hayatımda neler değişmiş eheuh,ay lav yu paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Abi sen baya sikmissin evet, okuma vizisi = oturma izni zaten cunku : ) Turist olarak aliyorsan, Norvec AB'ye dahil degil degil ama Schengen'e dahil, daha kolay veren bir ulkeden alip Norvec'e akabilirsin yani, tabi bazi ulkeler alinan ulkeden giris gibi sart kosuyor, onu ogrenip yap bu isi. Norvec'e gidenler de kesinlikle ama kesinlikle Bergen'e gitsinler, Fjordlari gorsunler, araba kiralayip gezsinler hep oralari. Bergen baya uzak (Oslo'dan 8 saat, ki bi sey yok yani Oslo'da) ama deyiyor kesinlikle. hic oyle doga falan merakim yoktur, beni bile bile delirtmisti, fotolardan birini koydum hatta asagi [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Ekonomi konusunda da, Isvecle Norvec cok farkli. Isvec'te hala sosyalist sistem basarili bir sekilde isliyor denilebilir. Luks diye bir olaylari yok kesinlikle, sevmiyorlar da yok da zaten oyle bir olay yani. Zenginle orta kesimin genelde farki, ayni evin sehir disindan sehir icinde olmasi gibi oluyor mesela. Arabalar fiks Volvo vs. Ama Norvec feci yani, ben boyle bir bolluk gormedim bir yerde. Isvec'ten Norvec'e bir gectik, fiyatlar kafadan 2 katina cikti (evet Isvec'in iki kati, Marlboro paket 20 YTL, Big Mac menu 18 YTL falan), sokaklarda bildigin boyle arka arkaya Ferrariler, Porsche'lar. Isvec'te Starbucks yok mesela, Norvec'te onu gectim Friday's falan her taraf, Amerikan esintileri cok yani :) Dunya petrolunun 1%'i Norvec'ten cikiyor ve 4.5 milyon tum ulkenin toplam nufusu... Isvec'e ogrenci olarak mi gidiyorsun? Igrenc bir egitim sistemi var da allah sabir versin eger birseyler ogrenmek gibi bir caban varsa : ) Adamlarin cekisme gibi bir gereksinimi olmadigindan (cogu insan univ falan kasmiyor hatta yani, gecim sikintilari olmadigindan), asiri rahat. E o kadar rahat olunca da Tr veya ABD'de verilen egitimin cok gerisinde kaliyor. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 08:29 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Peki, İsveç hakkında bilgisi olan var mı? Okullar nasıldır? Orda çalışma olanağı varmıdır? Burs olanakları nelerdir? Vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yeşil passport fln kabul etmiyomu norveç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Penth okulları genel olarak açıklamış ama,isveç'et genel anlamda herşey hakkında eğitim görebilirsin.Zaten üniversiteler ücretsiz diye biliyorum?Ama masterclass için ücretsiz olduğunu sanmıyorum.Çalışma olanakları ise,sadece türkçe ile türk pizzacılarda veya restoranlarda falan çalışabilirsin.Ülkenin %90 gibi bi kısmı ingilizce biliyo ama,olay iş olunca çokta işe yaramıyo.yinede part time falan bişeyler bulunabilir gibime geliyo.Unutmadan isveç yeşil pasaport'a vize istiyo,norveç'i bilmiyorum ama. Penth süper anlatmışsın buarada,norveç ve isveç arasındaki farkı..Benim uzun süreli bi ilişkim vardı,busene okulda bitince,durmayım dedim artık buralarda.Ağustos 20'de evleniyorum,sonrada duruma göre sene sonuna yada,işler daha iyi olursa 2008 ilk aylarında gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 finlandiya'ya gidenler için: hüeva berje : güzel popo kippis : şerefe kitnos : teşekkürler di yanlış hatırlamıosam.Güle güle kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 tamam ya bunlar idare eder valla:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Turist vizesi icin Isvec de Norvec de yesil pasaportu kabul ediyor yani amaciniz gidip gezmek, birini ziyaret etmek falansa. Arkadasimin annesinden biliyorum yesil pasaportu oldugundan vize kasmadan ziyarete gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 www.aladagturizm.com a gir orda vize için gerekli belgeler öğrenci için ayrıntılı şekilde yazıyor ayrıca ücretleride yazıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar