Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Çok hayırlı olsun. Gözüm kaldı demeyeyim de... Kıskandım azıcık (: Güzel araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Privhunter said: Ilk arabam oldugu icin ucuk kacik birsey istemiyorum sonucta 2 sene ya kullanirim ya kullanmam degistiririm. Fiyat olarak 45.000 liraya kadar dusunuyorum. Diger konularda onerilen arabalara baktimda pek bana uygun degildi onlar. Aklimda iki arac var. Kia pro c'eed ve fiat bravo. Aralarinda fiyat farki bayag var ama ceed in iki kapili olmasi ve bravonun cam tavan olmasi ilgimi cekiyor. Arabanin sifir olmasi iyiymis sirket arabasi gibi alinicakmis vergi zart zurt avantaji oluyormus ama ikinci elde 2008 ustu bisey olur yani hayir demem :D not: fiesta ve corsa hic ama hic dusunmuyorum. Tesekkurler 5k daha cık scirocco al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bocanegra biraz daha süratli ve ender rocco biraz daha şık ve malzemesi kaliteli edik. 50kya rocco 2.el, o bile zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 tesekkur ettim herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 hayırlı olsun, bir kaç gündür ben de seat'a takmış durumdayım. sahibinden'de şöyle bir araç var, rengi çok hoş http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-ozel-renk-2011-ibiza-cupra-38926477/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Ayni motor zaten dehismiyor. Ama bocanegra nin ici daha bi hosuma gitti zaten hep sevmisimdir bordo ve siyah renkleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 http://img387.imageshack.us/img387/6793/civicwallpaper31280az3fua7.jpg madem fakir değildin bundan alsaydn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 o ne lan ? modeli ne o hondanın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 98 model otomatik vites honda civic var bende gayet memnunum al bi honda taktır lpg hayat sana güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 guncel kasa type r başarısız. bundan bihaber olarak fakirligini belirtmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 98 model Honda Civic'i her ailenin bir kere zaten sdf. Biz de hatchback i yeni satıp Subaru aldık. Subaru'ya sevindim tabii de özlüyorum Honda'yı çok. Fail, o nasıl bir cümle asduf. Her aile bir kez tatmıştır zaten demek istemiştim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ama araba dağılıyo 100'ün üstüne çıktığım zaman titriyo araba çok eğlenceli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 passat'ın her modelinde aldıgım "yol tutuş zevkini" başka hiçbişi de alamadım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 arabanın yavasligindandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 tıtıtıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 forgiver said: http://img387.imageshack.us/img387/6793/civicwallpaper31280az3fua7.jpg madem fakir değildin bundan alsaydn Ben alcam sanırım bundan yada opel corsa alıcam :D Alaka yok evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 biri bana bundan alsın tam bir öğrenci arabası geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kitapliga koyarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Yazın chrysler kullanmadım ama bindim, büyülendim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Type R: sehir ici 12.7 sehir disi 7 karisik 9.1 Ben bununla yakarim 11 ortalama Bocanegra: sehir ici 8.3 sehir disi 5.3 karisik 6.4 Eh bununlada 7.5 falan yakarim ortalama 1 saniye hizli gidiyor diye severler gitmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 typerda beygir yuksek devir based oldugu icin çok basmak ve çok yakmak gerekir zaten verim alabilmek için. bocanegrada supercharger saolsn 1500de başlıyo festival. ama emin ol 7.5 falan yakamazsın :D rocconun da veriler öyle, ama imkansız ozellikle sehir icinde oyle yakabilmek, dede kullanışı yapmadan. o da gerçekten verem ediyo adamı. sehir disinda da, motorun kucuk hacminden ve asiri beslemesindne dolayi, 140la seyirde 8 litre civari yakıyo araç. anca 90a cruise control bağlarsan falan uzun yol 6 litreler görülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 synthesizer said: arabanın yavasligindandir ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 tebrikler çok güzel seçim, ilk gördüğümden beri hastasıyım o arabanın. güle güle kullan kazasız belasız inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 synthesizer said: guncel kasa type r başarısız. bundan bihaber olarak fakirligini belirtmişin http://www.honda.com.tr/teknik_detay.aspx?series=civic-hb bu mu başarısız ya da bu mu http://www.honda.com.tr/teknik_detay.aspx?model=16 fakirliğimi de bunu alıp tüp taktırarak belli etmek isterdim ama zaten alamadığım için belli etmiş oldum nesi başarısız olabilir ki bunun http://www.honda.com.tr/images/civic-hatchback/galeri/buyuk/39b.jpg bir tek i-shift için kötü dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar