karareis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 milliyet haber Belçikada bir tv yarışmasında voltairin sozü souruluyor. dunyanın en iğrenç ırkı hangisidir? diye yarışmacı vatandaş türkler cevabını veriyor. cevabın Aslı yahudilerdir. Neden boyle soylediği sorulunduğunda yahudelere artık kimsenin laf edicek gucu yok ancak türkelere herkes laf edebilir gibi bi noktaya çekiliyor. Bu olayı bi tek ben mi yalnış algılıyorum? Basında şok türkelere hakaret diye verilyor.yorumcular gaza geliyor,vay serefsiz bilmemle. olay aslında yahudi lobisinin ne denli kuvvetli oldugu ve dunyayı nasıl manipule ettigine dikkat cekmek değil mi? bizlerin ise bir yaptırım yada kuvvetimiz olmadığından herkes ağzına geleni söyluyor.ben mi yanlıs algılıyorum bu bir küfür mü yoksa lobinin yediği haltlara dikkat çekmek mi? paticige acmamın nedeni vurun adama degilde sahiden okudugumu analamamaya mı başladım ? yoksa millteçe her bi halta, anlayıp anlamadan atlıyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 lobi işi bence Ayrıca adam ezik: "De Pappenheimers" adlı bilgi yarışmasına katılan, bağımsızlık yanlısı Yeni Flaman İttifakı (N-VA) partisinin Başkan Yardımcısı ve Flaman Parlamentosu Başkanı Jan Peter Peumans (59) Adam o pozisyonda televizyonda bilgi yarışmasına katılmış. Böyle bi adam bize küfretse ne olur etmese ne olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bence adam sarcasm yapmış ama bizim millet anlamamış. sarcasm'ın türkçesini biri yazsın utandım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Turk ne abi ya sene 2011 olmus hala benim milletime laf soylediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Adam "Turk ne" dedi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 karareis said: millteçe her bi halta, anlayıp anlamadan atlıyo r uz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Jan Peter Peumans Türklere iğrenç dediği için kınıyoruz. Lütfen sağ üstteki beğene tıklayın. Hedef 1 milyon ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Aman beslemeyin trolü kendi haline bırakın , gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 türklere değil yahudi lobisine giydirmiş adam.Nesini anlamamış bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 atlıyo r uz! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fb/82nd_Airborne_Mass_Jump-JSOH2006.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Sonuçta giren bizemi girmiş? Evet, gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Absolut said: Sonuçta giren bizemi girmiş? Evet, gerisi hikaye. Şemsiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 belçikanın ekonomiyi çeviren zaten yahudiler. cami duvarına işemek gibi olurdu dsafasd. //he vidyoyu izlememiştim şimdi anlaşıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 karareis said: Belçikada bir tv yarışmasında voltairin sozü souruluyor. dunyanın en iğrenç ırkı hangisidir? diye yarışmacı vatandaş türkler cevabını veriyor. cevabın Aslı yahudilerdir. abicim salak mısınız? azıcık insan olun lan insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yahudilere diye cevap vermiş olsaydı ne farketcekti ben onu anlamadım yani orda türk denmesiyle mi ilgili bizim problemimiz böyle mal bir milletiz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Bunun mallıkla ilgisi yok ki sana küfredilmesiyle tanımadığın adama küfredilmesi arasındaki fark burdaki olay. İkisi ne kadar fark ediyorsa bu da o kadar fark ediyor. Türk'üz hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 cCc Belçika cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 cCc Türk'üm demenin ırkçılık sayıldığı günler cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 türküm diyince ırkçılık yapıyosunuz diyen olmuş mu şimdi topikte. vay neden türke kötü dedi de yahudiye demedi. yahudiler kötü lan diye ağladınızı için bu sitemlerimiz. türke höyt denince alarm filan çalıyo heralde biyerde. dünyanın heryerinde herkes bi millete sövüyo. ben burda dallama fransızlar dedim mesela. fransızların s.kinde değil ama. neden bu kadar anlamsız, gereksiz, agresif alıngalıklar gösteriyosunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Yahudi de de bak ne oluyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 fede said: türküm diyince ırkçılık yapıyosunuz diyen olmuş mu şimdi topikte. vay neden türke kötü dedi de yahudiye demedi. yahudiler kötü lan diye ağladınızı için bu sitemlerimiz. türke höyt denince alarm filan çalıyo heralde biyerde. dünyanın heryerinde herkes bi millete sövüyo. ben burda dallama fransızlar dedim mesela. fransızların s.kinde değil ama. neden bu kadar anlamsız, gereksiz, agresif alıngalıklar gösteriyosunuz ki Topikle alakalı değil o, genel olarak bugün ülke böyle bi durumda bence. Ortamda Türk'üm dediğin an ırkçı damgası yiyosun böyle bi rezalet var. Ayrıca "Yahudilere küfredilsin" değil olay. "Türklere küfredilmesin, gerisi ayrıntı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bana atıfta bulunuyosun topikle ilgili değil diyosun topikle ilgili konuş madem de boşuna polemik olmasın fede demiş zaten açıklamam gerekenleri haksız duruma düşünce e ben zaten bilmemneye söylemiştim demek de iyimiş 007 ilk mesajından sonraki mesajlar tamamen bambaşka şeylerle alakalı farkındasındır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 -007- said: Ayrıca "Yahudilere küfredilsin" değil olay. "Türklere küfredilmesin, gerisi ayrıntı." sen başka milletlerin haklarını, saygınlıklarını detay olarak görüyorsan senin de hakkın o kadardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Başka milletlerin hakları benim milletimin haklarından sonra geldiği için detaydır. Birinin sana küfretmesiyle tanımadığın adama küfretmesi arasındaki vereceğin tepki farkını düşün. Kalıbımı basarım ki sima olarak tandığın adam bile olsa cevap vermeden sessizce uzaklaşırsın ama sana küfredilse hakkını ararsın. O zaman başkası sana küfrederken diğer milletlere edilince ne fark ediyor demeyin. Bu insan doğası. -007- said: cCc Türk'üm demenin ırkçılık sayıldığı günler cCc Bu mesaj topikte yazanlara cevap değil bak, 2. kez söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 007 başka topike yazmış arkadaşlar dikkate almayalım tamam. benim ilk mesajımda demek istediğim şuydu; yarışma ve gelen soru zaten baştan fail, insanlık ayıbı. Bizim tutup da "aa yanlış cevap vermiş hem de bizi laf etmiş" diye bıdıbıdı yapmamız; bu tip insanlık ayıplarına karşı gelmemizden değil ucuz namus bekçiliğimizden kaynaklı. Böyle soru mu olur ne biçim insanlar bunlar sözde gelişmiş avrupa diye bıdıbıdı etseydik keşke yani ne diyeyim. Milliyet'te çıkan haber, burdaki açılan konunun şekli ve şemaliden dolayı bunları söylüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar