Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 fizban said: 7 sayfada 100'ün üzerinde cevap var, kimse all your base are belong to us dememiş. sonuç olarak bu da ikinci seçeneğe yer bırakmıyor. ahahah sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 fizban said: 7 sayfada 100'ün üzerinde cevap var, kimse all your base are belong to us dememiş. sonuç olarak bu da ikinci seçeneğe yer bırakmıyor. ahauhauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ben yazmayı düşünmüştüm ama birisi çıkar "yıl 2010, hala bunu yazan var" der diye vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 all your basein senesi mi olur hehe http://www.theregister.co.uk/media/386.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 you snooze, you lose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 SOMEBODY SET US UP THE BOMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 goldbären said: ARKADAŞLAR ÇEVİRİ ÖYLE HERKES YAPAMAZ CİDDİ İŞTİR, HERKES ATLAMIŞ BİLİYOMUŞ GİBİ :(:X:(:X diye bi adam varfdı ehehe. biz de çeviriyoruz ama hobi olarak çeviriyoruz demiştik sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 There is no place for a second option Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bunu diyen 100. insan oldun ödülünü vercez adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 edit. hfdkjsvc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 this option is the alpha and omega! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sinanın beyni döndü beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 no option de bitsin gitsin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ikinci bir seçeneğe yer yok in english Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Ardeth said: yani başlangıç noktasını azcık değiştirdiniz mi (fosfor yerine daha büyük arsenik) herşey çok farklı noktalara gidebilir http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTcxNzUwMjI0MV5BMl5BanBnXkFtZTYwMjgxNzE3._V1._SX475_SY300_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 xdfcvfdbgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 seçeneğin ikincisi mi olur? ikincisi yoksa seçenek değildir zaten. gelgelelelim o zaman tek bir seçenek var demekte saçmadır, ancak tek seçeneği nasıl anlatabiliriz ? seçenek demek zaten başlı başına birkaç seçenek demektir ki neyse.. ben uyuyim abi saçmalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Nagini said: toggie said: cümleden cümleye degisir. mumkundur. Hicbir dilde degildir. cevir bakim "yüz" ne demek ingilizce 1. cümleden cümleye değişir demişim. 2. 'yüz' cümle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 /crit olmuş ama senden face ve hundred demeni bekledim sen daha ciddi yorum yapmışsın dsadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hicbir dilde degildir demis bi de. sanki hap yutarak dil ogreniliyo. hepsini biliyosun madem isin ne buralarda? dusunmeden etmeden boyle kesin yazılmıs cevaplara ayar oluyorum. ayrıca thousand bin demek lan yuz degil lol. bonus: http://img146.imageshack.us/img146/1279/33440458611075072665265.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ya uykusuzluğuma ver yazamamışım zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar