lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 arkadaşlar istanbulda, şişli,beşiktaş,taksim civarında muay thai dersleri veren adam akıllı bi yer var mı? devam eden arkadaşlar da varsa yorumlarıda rica ediyim yoksa yolu göze alıp kadıköye ediz hocaya mı gitmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 http://www.muaythai.gov.tr/index.asp?menu=2010%20Y%FDl%FD%20Faaliyet%20Program%FD&menu_id=515 Burayla iletisime gecsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ya o federasyonun resmi sitesi, ben daha çok çalışan arkadaşlardan fikir ve yorum bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Calisan arkadaslar da o federasyona bagli yerlere gidiyolardir. Muay thai cok popüler degil türkiyede. O yüzden bi iletisime gec ögren bakalim nerelerde varmis. Sonra da git konus klüp yada salon mu artik nereyse. Ayrica kendin gidip hocayla tanisip deneme gününe katilarak kendi kararini vermen mantikli olmazmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 nerede oturuyorsun? eğer çok uzak değilse ediz hocaya gitmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ya fındıkzade şu anda, ama beyoğlu yada beşiktaş olacak yakında kalıcı şekilde. valla bana da çok sempatik geldi röportajını falanda okudum uzman tv den izledm falan. biraz uzak işte haftada üç gün karşıya git gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Boran Gym var Taksim'de. Ercan Gürgöze çalıştırıyor. Tayland Kamplarına bile adam götürüyordu bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Tayland kamplarına adam götürmek iş değil :) orada hayatında hiç yumruk atmamış adamı da alıyorlar kampa. Bu tarz bir spor yapacaksanız hocayı iyi seçin. Göbek bağlamış, antrenman boyunca ellerini arkada bağlayıp atlayın,zıplayın diye komut veren insanlarla çalışmak sizi geliştirmez. Çalışacagınız ortamı da çok iyi araştırın.salon eğer sokakta adam dövmek için bir şeyler ögrenmeye gelmiş apaçilerle doluysa spordan çabucak sogursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Ercan Gürgöze, müsabıkları götürüyordu bildiğim. Taksim'de olması da avantaj ilgilenen arkadaş için. Yoksa ben Anadolu Yakasındayım, ben de başımdaki işler bittiğinde uğrayacağım Ediz Hoca'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 kick box mu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 kick box bunun hafifletilmiş versiyonu gugılla muay thai yi daha fazla bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ilk mesajdaki soru hala geçerli: taksim beyoğlu adam gibi muay thai kursu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Antrenör çok önemli, sadece sektörden gelmemeli aynı zamanda bilgili olması lazım. Olay kum torbasına vurmakla bitmiyor çünkü tekniğin arkasında ağır bir antreman programı var. Bende thai - kickbox eğitimi aldım ama antrenörüm çok kaliteliydi yani verdiği antreman programları inanılmazdı. Zaten daha sonra Fox TV'de Ergen Ateşi programını yaptı şimdi ne oldu bilmiyorum yine farklı projeleri vardır sana onu tavsiye edicem ama yeri söylediğin taraflarda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Topicte yeterince Vingthor yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar