mightee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 merhabalar, ben 23 yaşımdayım, 2 yıllık programcılık okudum fakat mühendis olmayı kafaya koydum. türkiyede malum çok zor kazanmak özellikle 4 sene okula ara verdikten sonra. bu sebeple yurtdışındaki okulları araştırdım ve karadağ'da akdeniz üniversitesi (mediternean) sırpça bilgisayar mühendisliğini buldum. sizce oraya gidip 3 sene harcamaya değer mi ? okulun denkliği dünya çapında var diyor okuldan mailleştiğim kişi doğrumudur nasıl öğrenebilirim? sıprça olması diplomayı değersiz kılar mı ? sorularıma zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. bir önceki konu baya arada kaynadı, tekrardan açmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 sırpça bilio musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Oraya gidene kadar Türkiye'de özel bir okula git. Maddi olarak farketmez, hem Bilkent bu yıl ilk 50.000'den aldı ki en iyisi o. Zor değil özel kazanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 sırpça biliyorum sayılır, kısa bi kurs sürecinden sonra akıcı konuşabilirim, ama asıl takıldığım konu sırpça olmasından dolayı diplomanın değeri düşer mi ? maddi olarak baya uygun 1600 € yıllık ve aylık en fazla 400 € harcarmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Okul ne kadar kalitelidir bilmiyorum ama 400eurodan fazla harcarmışsın gibime geliyor ulaşımı, barınması yemesi içmesiyle. Türkiye'de özelde okusan 400 liraya gül gibi geçinirsin baba evinde 1 ay. Geri kalan meblağ'ı da okul parası olarak verirsin. Hem kendi dilinde eğitim alırsın, hem rahat edeceğin kültür hem de burs alır veya staj yaparsın daha rahat. Kaldı ki Sırbistan'a gitsen, bayramda seyranda tatilde Türkiye'ye döneceksin, git gel yol parası vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 sırbistan'daki özel hayatla burdaki özel hayatı tabi bir tutmuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Karadağ'da 400 Euro ile babalar gibi olmasa da Türkiye'den daha iyi yaşarsın. Kira+fatura dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 peki sırpça eğitim konusunda fikri olan yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar