revhas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 WoW da character in hem savaşçı hemde crafter olması mümkün mü? mümkünse nasıl bir sistemi var bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Evet mümkün zaten sistem o şekilde. Karakter yaratırken sadece ırk (human nightelf dwarf gnome - orc tauren troll undead), ırkı özellikler (saç yüz şekli ten rengi) cinsiyet ve sınıfını (rouge warror paladin shaman warlock mage priest hunter) seçip oyuna başlıyorsun. Daha sonra sınıfının ihtiyaçlarına ya da belirlediğin yola göre istediğin tradeskilleri oyun içinden seçiyorsun. sonrada klasik ara-topla-işle yöntemi ile üretim yapıp dileidğin gibi trade yapıyorsun.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 gayet mümkün; çünkü craft skilleri (ve bazı yardımcı skilller) başka bir başka bir başlık altında toplanıyor oyunda, buna tradeskills deniyor. normal silah/dövüş skilllerinden farklı olarak başka bir yetenek ağacı bu. sadece bu skilllere harcamak için lvl atladıkça kaandığın puanlar var. yani evet kısaca warrior/smith/miner olabilirsin :) Ayrıca milletin karakterlerine falan bakınca crafterlar oyundaki en iyi zırhları falan yapıyorlar yani gayet kullanışlı olacaktır.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Yani simdi ırk seçerken sadece görünüşe bakıyoz baska hiçbir farklılıkları yok fark classlardami diyosunuz. Aslında boyle biraz kötü olmamışmı yani bir orc ne kadar akıllı olabilirki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bir orc bir İnsan kadar bir Night Elf kadar akıllı olabilir bunda şaşılacak bir şey yok ki. Orc'lar aptal kas yığınları değildir ki...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Thrallın gelmis gecmis en iyi Human Warlordlarini sasirttigi taktikler yaptıgı bılınır[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bogachan sen biraz tolkien orclarıyla karıştırmışsın sanırım =) ordaki orclar birbirlerini yiyorlar lol.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Bogachan, 25 Ağustos 2004 17:53 tarihinde demiş ki: Yani simdi ırk seçerken sadece görünüşe bakıyoz baska hiçbir farklılıkları yok fark classlarda mi diyosunuz. Aslında boyle biraz kötü olmamış mı yani bir orc ne kadar akıllı olabilirki :) aksine, oyunda seçtiğin ırk önemli çünkü skilllerini yeteneklerini etkileyecek, bazı ırklar bazı şeyleri yapmaya daha meyilli vb olacak. ayrıca warcraft orcları bildiğimiz d&d veya lotr deki orclardan farklıdır, yukardada dendiği gibi. akıllı, onurlu falan burda orclar birazcık :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Yayaya Şaşaşa orc lar orclar çok yaşa :P[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 :) vay orc oynucak baya eleman var burda galip :) Güzel güzel Horde a türk lazım boll boll bizden iyi kim anlar akıncılıktan. Biz Bin Atlı o Gün Çocuklar Gibi Şendik Biz Bin Atlı Bir Orduyu Yendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 peki ben bütün skill pointlerimi fighting skilleri için harciyabilirim değil mi, full savaşçı bir karakter?[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yani bu durumda ben hem warrior da hem blacksmith de sonuna kadar ilerleyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Jo_jixu: üsttede dediğim gibi savaş için skill pointler ayrı trade skills için ayrı, birininkini birine kullanamıyorsun. o yüzden tüm normal skill puanlarını savaş silah vb ye harcarsın ama elinde tradeskills için durur gene puanlar istemessen hiç tradeskills almaz isen bile durur o puanlar. voic3: alliance için: at, keçi, kaplan, robot devekuşu horde için: dinozor, undead horse ve kurtlara binebiliyorsun, ayrıca warlock isen nightmare summon edebiliyorsun, taurenler koşuor. eğer diyorsan ben ırkıma ihanet edicem, karşı factiona çalışıp reputation kasıyorsun ve onların hayvanlarına binebiliyorsun. (bunun -leri var, kendi factionunda bazı questleri alamama, dükkanlarda pahalı fiyatlar vb). ayrıca human mage için alchemy bunu destekleyen herb finding midir öyle bi trade skill en mantıklısı yane, yada terzicilik falan olabilir. balık da tutabilirsin :) revhas evet ilerleyebilirsin :) güzel olan tarafı zaten o :) şu aşağıda bi yerdeki database topicindeki siteden bakınca lvl 50 civarı olan tüm betacılar oyuncuların yaptığı zırhları giyiyorlar hemen hemen, gayet kullanışlı ve sağlam itemlar yapılabiliyor yani, rare silahlar falan yapıyorsun ayrıca. otomatik wow cevap verme şeysiniz Norak 24 saat kullanıma hazırdır (bide beta acc verseler bea bu kadar kasıyoruz :D)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 şimdi trade skill'lerini geliştirmek için skill'i kullanıyoruz yanlış anlamadıysam. sonra yeterli seviyeye gelince train ediyoruz. ama bir yerden sonra level atlamamız gerekiyo de üst sınır yükselsin. peki level için illa yaratık mı kescez? bu durumda tradeskill'leri savaşla bağlantılı mı oluyor? yani ben sadece blacksmith olmak istiyorum hiç savaşmak istemiyorum diyelim, yapamayacak mıyım bu dediğimi? eğer öyleyse sevmedim açıkcası. her savaşçının otomatik trade skill'leri alması (her ne kadar kullanmadan arttıramasalar da..) hoşuma gitmedi. neyse belki yanlış biliyorumdur, şu videoları indireyim daha iyi anlarım.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 şimdi eğer lvl atlamak için mob kesersen sadece, çok beklersin şeklinde açıklamalar var :) hem blizzard ın hem betacıların. quest yapan biri mob öldürenden çok daha hızlı level atlayabiliyor. yani pure crafter olayı olmadığı için ille bişilerle savaşmak lazım, tabi oyunun adı warcraft sonuçta :) ama bu demek değilki tüm questler savaş içerikli, öyle getir götür, şunu bul, şu malzemeleri toplayıp, şu itemı getir bana şeklinde de questler var bir sürü.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 işte ben pure crafter olmak istiyodum uhu.. büyük ihtimalle, tahmin ettiğim şekilde, çok xp veren quest'ler savaş içeriklidir. item üretme quest'leri falan adam gibi xp verse pure crafter olabilir belki. neyse.. bu arada bu basic trade skill's video'su vardı elena diye bi gnome'un. gnome çok tatlıymış yaa.. ciddi ciddi gnome oynayabilirim. agulu bugulu.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar