dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Maçın özellikle 2.yarısı çok güzeldi,ben bu takım güzel oynayıca kalkamıyorum tv başında.:) 43.maçta da yenilmediler![signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 3 - 0 net galibiyet maçın başında Blackburn az etkilydi ama sonunu getiremediler[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 fizban günlük programda gözükmüyor belki saat 2 3 civarı olabilir NTV Çarşamba 07.00 Güne Başlarken 09.15 Ekonomi 10.30 Güzel Hayat 11.30 Atina 2004 12.10 Spor 12.35 Lifestyle Moda 13.35 Ekonomi 14.10 NTV’ye Sorun 15.15 Yakın Plan 17.05 Dünyanın Haberi 17.45 Gece-Gündüz 18.10 Yakın Yerler 18.30 Spor 19.05 Güzel Hayat 19.30 Akşam Haberleri 20.30 Spor 21.05 Yıllar ve Yollar 21.45 Arsenal - Blackburn Rovers 23.30 Atina 2004 00.10 Spor 00.20 Gece Gündüz 00.30 Yakın Yerler[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 dahada uzun zamanlar yenimiycek gibi gözüküyor.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 güntekin onay bunla ilgili bişey demişti chelseanin son maçında hoşuma gitmişti: "arsenalin dışında chelsea manchester liverpool gibi takımların da şampiyonluk şansı var. ama ilk önce arsenalin bi yenilmesi gerek" e artık nice 43'lere :P[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Murat Kosova nın dediği gibi "bu takımı izlemek çoook zevkli" bu nasıl bi takımdır kardeşim? nasıl futboldur bu_?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 kımler var şuan arsenalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ablam ingiltereye gidicek modadır ya forma getirtmek şimdi düşünüyorum arsenal mi chelsea mi manchester mı? karar veremen ! =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Arsenal Kadro[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 abi bu gidişle kolay kolay yenilmezler...[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 adamlar tam tabiri caizse "şiir" gibi oynuyo izlemesi müthiş zevkli arsenali[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 maçın tekrarını gece izledim yemin ediorum bu kadar zevkli maç olamaz ya arsenalli henry zaten benim adamım ve yine güzel paslarıyla yaptı yapacaını. kolay gelsin arsenal'e[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bir de şampiyonlar liginde adam gibi oynasalar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: screamer, 26 Ağustos 2004 12:08 tarihinde demiş ki: Bir de şampiyonlar liginde adam gibi oynasalar ben zaten maçı izlerken 2. takımım olan galatasarayı nasıl yenemediler dedim , süper oynadılar.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 henry e tapıyorum zaten de gece sene chealse ye elenmerıne yanıyorum ben cl de[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 arsenal nedense avrupa kupalarında oynuyamıyor bu senede cl yi alamazlarsa bi daha zor alırlar[signature][hline]Biz arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız M. Ali Yılmaz Campbell için: "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 daha viera var oda giricek kadroya sakatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Artık Reyes ler i var belki o fark yaratır şampiyonlar liginde[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bende 50. galıbıyetten sonra gerısı gelmeyebılır.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar