SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Yakşalık 1 ay önce gümrüğe takılma ihtimali olan bişeyler sipariş etmiştim 2 parça halinde, birisi geldi birisi hala gelmedi. Bunun gümrüğe takılıp takılmadığını öğrenebileceğimiz biyer var mı internetten veya telefondan falan? yoksa gitmek mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Gümrükte sorun var 1 haftadır. Gümrük sistemi patlamış durumda hiçbir mal çekilemiyor. Düzelince gelir merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 tamam sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bir sorun yok gümrükte avrupa gümrüğü gayet temiz şuan ürün de soru olursa geçmesse iç gümrüğe Direkt Geri yollanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bilip bilmeden konuşmayın. Absolut said: Gümrükte sorun var 1 haftadır. Gümrük sistemi patlamış durumda hiçbir mal çekilemiyor. Düzelince gelir merak etme. Bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 1 haftadir mallari keyfimizden tutuyoruz gumrukte haklisin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 öm atayım buraya olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Yurda sokulması yasak madde bile sipariş etseniz o malın yurda giriş yaptığını bildiren haber kağıdı size postalanır , malınız geldi gümrükte diye yada kaynananız sizi seviyordur bir bakmışsınızki mal direk adrese teslim evinize kadar gelmiş gümrüğe takılmamış (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 şu an geldim eve bir de ne göreyim sipariş ettiğim şey beni evde beni bekliyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 demiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 çok düzel değil mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ne bu bong mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hokka oyununda adı geçen hokka bu diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yok pipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 tr de satılan şey gümrüğe niye takılsın aga üstelik 20-30dolarlık bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ben de e-bay den tohum söylemiştim 27sinde shipped dedi bekliyoruz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ne biliyim abi smoking phanabilmemne diyolardı buna belki dedim gümrükteki eleman kıllık yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar