Dr_Stein Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 huun said: şu adamı görsem direkt tokat içinde bırakırdım. yanaklara bak, gel beni tokatla diye bağırıyor. bildiğin velet konumunda :) bide maçları kazanınca kameraya şeberiyo ya zafer işareti yada parmaklarla bişeyler anlatıyo sevindirik bi vaziyette. bide aklıma NADA maçı geldi nerdeyse ağlıyacaktı yenilince :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mutalar aptalca. Hiç anlam veremiyorum gerçekten. Ya stalkerların damage'ı arttırıcaksın, yada bu arkadaslar yavaslıcak yani bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bariz yavaşlamaları gerekiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yok abi sorun muta değil, muta normal bi ünite. ama mutaların yanına ling katıp kocaman kocaman toss ordularını dövebilmek yersiz. onun sebebide muta dğeil stalker daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Dr_Stein said: bildiğin velet konumunda :) nickinin anlamından belli oldu zaten hehe kore'de yayınlanan bi soap operadaki kadın karakterin adıymış. artosis gülmemek için zorlandı epeyce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Tasteless bugün baya komik ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ne olacak la bu terran'ın hali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ceketi çıkaran mı yendi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ahahaha artosisin saçı ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 huun said: bu july bw'deki july'mi? aynen de oymuş. tüm zamanların en arıza oyuncularından, gogogo izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 alive da zenio'yu 2-0 yenmiş ro64'da hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 harbiden böyle garden of gods gibi bir harita lazım sc2ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ne içmiş bu ikisi bugün ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 abi banelkingler marineleri yesil yesil ödürmeyince o kadar heycanlı olmuyo... adam işini biliyoya. hem işyileri turret cc'yi aldı, hemmarineleri aldı hemde stim bastırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bana birisi şunu açıklayabilir mi.ben oyuna ara vermeden önce herkes marauder yapardı herşeye.şimdi hiçbirşeye yapilmiyor,roacha bile yapılmıyor.niye ki bu.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 çok pahalı. işe yaradığı tek birim roach ve ultra. onun yerine tank basılıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 e abi, işe yaramıyolar... rakibin muta lign baneling gidiyo, haliyle mutalarıda ligelride dövmek için marine lazım. bllingleri tutmak için tank lazım, gazı maraudera jharcaıycağına tanka harcıyosun, o minerallede marine basıyosun. overall dpsin cooook daha fazla oluyo. sonucta blingler marinelere carptıktan sonra istersen 20 tane marauderın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 july kalitesinde bir adamın şu şekil oyununa karşı 1 terran 1 oyun alsın ben bu oyunu silerim direkt bilgisayardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grusalugg Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 huun said: july kalitesinde bir adamın şu şekil oyununa karşı 1 terran 1 oyun alsın ben bu oyunu silerim direkt bilgisayardan. euheuhee bi de bi şey dicem bu artosisi dövecem yemin ediyorum. hangi zerg kazansa "THIS is the highest level zerg play I've ever seen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ırkını mutaliskini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 July Zerg dersleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ırk mutaliskten daha fazlası vardı bugün. daha önce terran oyuncularının kaliteli olduğundan bahsediyorduk; ama july bunu değiştirdi. gerçek manada üst seviyede bir oyuncunun zerg oynadığı ilk maçtı bu. diğer gördüklerinizi unutun, bu sebepten artosis haklı. ben de daha önce böyle oynayan zerg görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 adam herkezin oynadığı muta lingi oynadı, ama cok daha doğru oynadı. terran yarı sahayı gecmeden dokunmasına gerek yoktu dokunması, sakin sakin, mükemmell oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 oo imparatora terran düşmüş yarın, yazık oldu çocuğa kimse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 vay anasını!! july bugün bling, muta, ling denemek istiyordum. sonraki ilk terran maçında çok daha değişik şeylerle geleceğim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar