Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Round 32 day3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
huun said:

şu adamı görsem direkt tokat içinde bırakırdım. yanaklara bak, gel beni tokatla diye bağırıyor.

bildiğin velet konumunda :) bide maçları kazanınca kameraya şeberiyo ya zafer işareti yada parmaklarla bişeyler anlatıyo sevindirik bi vaziyette. bide aklıma NADA maçı geldi nerdeyse ağlıyacaktı yenilince :))))
Mesaj tarihi:
yok abi sorun muta değil, muta normal bi ünite. ama mutaların yanına ling katıp kocaman kocaman toss ordularını dövebilmek yersiz.

onun sebebide muta dğeil stalker daha cok.
Mesaj tarihi:
Dr_Stein said:

bildiğin velet konumunda :)

nickinin anlamından belli oldu zaten hehe

kore'de yayınlanan bi soap operadaki kadın karakterin adıymış. artosis gülmemek için zorlandı epeyce
Mesaj tarihi:
abi banelkingler marineleri yesil yesil ödürmeyince o kadar heycanlı olmuyo...

adam işini biliyoya. hem işyileri turret cc'yi aldı, hemmarineleri aldı hemde stim bastırdı...
Mesaj tarihi:
e abi, işe yaramıyolar... rakibin muta lign baneling gidiyo, haliyle mutalarıda ligelride dövmek için marine lazım. bllingleri tutmak için tank lazım, gazı maraudera jharcaıycağına tanka harcıyosun, o minerallede marine basıyosun. overall dpsin cooook daha fazla oluyo.

sonucta blingler marinelere carptıktan sonra istersen 20 tane marauderın olsun.
Mesaj tarihi:
huun said:

july kalitesinde bir adamın şu şekil oyununa karşı 1 terran 1 oyun alsın ben bu oyunu silerim direkt bilgisayardan.

euheuhee

bi de bi şey dicem bu artosisi dövecem yemin ediyorum.

hangi zerg kazansa "THIS is the highest level zerg play I've ever seen"
Mesaj tarihi:
ırk mutaliskten daha fazlası vardı bugün. daha önce terran oyuncularının kaliteli olduğundan bahsediyorduk; ama july bunu değiştirdi. gerçek manada üst seviyede bir oyuncunun zerg oynadığı ilk maçtı bu. diğer gördüklerinizi unutun, bu sebepten artosis haklı.

ben de daha önce böyle oynayan zerg görmedim.
Mesaj tarihi:
adam herkezin oynadığı muta lingi oynadı, ama cok daha doğru oynadı.

terran yarı sahayı gecmeden dokunmasına gerek yoktu dokunması, sakin sakin, mükemmell oynadı.
  • Yeni Oluştur...