gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Doğru insanı bulana kadar hasta adamsın Öyle bi hastalık ki bazen güçsüz insanları kontrol altına alıp istemediği ya da rezil olacağı şeyleri yaptırabiliyo. Senelerce sevdiğini/sevildiğini (sandığın) insan seni bir gecede "Hayatımda sadece 1 kişi eksildi eki eki :)" diyip silebiliyo. Çünkü aşk hastalık gibi bir şey. Çok kaptırırsan sevdiğin insanın hatalarını göremiyorsun, sonra önce karşındaki kişi sonra da ilişki değişiyor. Mutlu olmak için bağlanmamak gerekiyor, o zaman da adı aşk olmuyor. Kısacası ben bugün yine bir bok anlamadım bundan. Bana mı abuk sabuk insanlar geliyor yoksa ben kendim farkında olmadan mı saplantı haline getiriyorum anlamadım. Troll serbest, ama arada cici şeyler yazarsanız sevindirik olurum hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 geçmiş olsun. üniversitede kızlar teklif ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 faceboka yaz 1-2 like gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 i see poor people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 liseli etek altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kopurt beni pakize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bu topiğin sonu garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Fistan said: i see poor people(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dun gece yardım ettin bana, arkandayım kardesim. cCc YALNIZ BİRADERLER cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Yok bundan sonra dikkat edicem kendime, bu ne len ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Estel_Anorien said: geçmiş olsun. üniversitede kızlar teklif ediyor. yeminlen ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hiç arkdaşın yok mu yahu.bütün hayatını buraya koyuyosun blog aç orda takıl bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 emin ol bütün hayatımı buraya koymuyorum konuşa konuşa kaçırdım herkesi ama konuşmak istiyorum daha hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hamsilipilav said: Estel_Anorien said: geçmiş olsun. üniversitede kızlar teklif ediyor. yeminlen ediyorlarcidden yalnız.lisede hiç teklif gelmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Amaranth- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 aşkın olayı o zaten beynini emiyo insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 erkek dediğin çok konuşmamalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 AŞK Bİ SUDUR İÇ İÇ KUDUR AŞK BİR KUNDUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Dunno sandım erkek çıktı durum iyice kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Sevmek sana göre değilse çekil kenara yol ver sevenlere sevilenlere Fırtınalı aşklara yelken açıyorsan ve dibe batıyorsan uğraşma yukarı çıkmaya, aşk yolunda atığın her adımda çukura düşüyorsan uğraşma bir daha yukarı çıkmak için.Bırak ceksin seni ask içine belki senin gibi askı arayan birileride vardır orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 adam cici şeyler yazarsanız sevinirim demiş bi tane cici şey yazan olmamış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 beyler adam mehmet coşkundeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Unutursuuuun için yanaaaaa yanaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 rakıya +1 hatta + 5 Lan kafam kıyakken eski hatunla konuşuyordum aklımı çeldi gene, de zaten benim bir hatun vardı. ikisinide seviyorum sanırım, ne zaman kafam bi dünya olsa saçmalıyorum. Sabahın 4 ü nerdeyse aşk meşk lan nerden girdim bu konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bugün akşamdan beridir ayık kafayla gezmedim zaten, nilepe msnden yazıyorum höebeleeeee diye göremiyorum ya küfür edio ya hahahaha alkolde çözüm yok tabi, kafada bitirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar