draedan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Almanya daki oyun muzikleri conf. inin acilis muzigi. Bunca yıl sonra halen isminden bahsettirmesi, tüyler ürpertici, kesin dinleyin. http://www.pcgamescore.de/stuff/09-Monkey%20Island.mp3[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 evet çok güzeldir bu şarkı.. ama bu versiyonu kötüymüş.. :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Ağustos 2004 10:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Burdan alalım o zaman =P... İyi hatırlattın, çok olduydu dinlemeyeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Yanında bir de bundan veriyoruz... Gaza geldim eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Oh la la Grim Fandango[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya dinleyince gözlerim doluyor, içimde bir şeyler oynuyor. anlatılcak bir şey değil. of of.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 pepelek yazarı? spyro sen hala pepelekte mi kaldın :-P demode olmuşsun desene...[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Heh walla öyle Bone. Pati degil pepeyim ben ehuh... 20dk sonra falan sınava girecem ama su iki şarkı içimdeki sıkıntının çoğunu aldı walla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar