oldun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 http://img25.imageshack.us/img25/235/pb290039i.jpg bu içki nedir nasıl içilir bilen var mı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yunan rakısı mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ivan yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 rus absenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ruski avangard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 lakritz votkası olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 olitere said: yunan rakısı mı acep Valla üzerinde russian vanguard yazdığına göre muhtemelen Rus içkisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 eyüp sabri tuncer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yarra yering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 siyah votka. geçen martha steward'da vardı. arada denk geliyor sdghsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ruski standartın yandan yemişi dostum sek içilir yada yanında havyar yenir yada ot ile içilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 rus avangardi diyo da google 5 sayfa buluyo sadece. google translate le bakarsin istersen soyle arat руcckий aвaнгaрд Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 natashayla iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 cok tehlikelidir bu dikkat et. tatlidir icimi guzeldir iki kisi bi siseyi icersiniz sonra feleginiz sasar. aman diyim :) ben bunla degil ama bunun benzeri bir slovak likoruyle test ettim onayladim yani :d yemekten sonra bir $at salla yiter . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Nomak said: ruski standartın yandan yemişi dostum sek içilir yada yanında havyar yenir yada ot ile içilir said: cok sert geldi gerci ruski standart da cok sert ama eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… oldun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Nomak said: ruski standartın yandan yemişi dostum sek içilir yada yanında havyar yenir yada ot ile içilir. cok sert geldi gerci ruski standart da cok sert ama eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yanına siyah spagetti yiyin.. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… moncici Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 valla bana johnny walker black label'in çakması gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Odeon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 oldun said: cok sert geldi gerci ruski standart da cok sert ama eyv. tatli degilmi bu? absent demisler likor sandim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kara melek. vodka değil miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Somon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Cons said: ivan yürür olmadı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bansheee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 o diil şööle sek içilebilecek yumuşak bir vodka nerden bulurum.Free shoptan smirnoff getirmiş biri rezalet valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… oldun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 cok ne tatlısı gayet sert bi yudum aldım bıraktım o yüzden bişe ile karıstırılır mı die flan düşündüm arkadasın dedigi gibi söyle 2-3 bardak içim desem bundan ölürüm heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 In Soviet Russia, alcohol drinks you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 moncici said: valla bana johnny walker black label'in çakması gibi geldi. labeli değil kendi black arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
oldun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Nomak said: ruski standartın yandan yemişi dostum sek içilir yada yanında havyar yenir yada ot ile içilir. cok sert geldi gerci ruski standart da cok sert ama eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yanına siyah spagetti yiyin.. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 valla bana johnny walker black label'in çakması gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 oldun said: cok sert geldi gerci ruski standart da cok sert ama eyv. tatli degilmi bu? absent demisler likor sandim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kara melek. vodka değil miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Cons said: ivan yürür olmadı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 o diil şööle sek içilebilecek yumuşak bir vodka nerden bulurum.Free shoptan smirnoff getirmiş biri rezalet valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 cok ne tatlısı gayet sert bi yudum aldım bıraktım o yüzden bişe ile karıstırılır mı die flan düşündüm arkadasın dedigi gibi söyle 2-3 bardak içim desem bundan ölürüm heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 In Soviet Russia, alcohol drinks you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 moncici said: valla bana johnny walker black label'in çakması gibi geldi. labeli değil kendi black arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar