revhas Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 wowturk teki GM mimizin mesajını alıntı yapıyorum; "Amacımız güzel ve eğlenceli bir ortam oluşturup; özellikle premade bg'lerde ve World PvP'de bolca eğlenmek, vakit geçirmek ve başarılı olmaktır. Bu oluşum için ben kendi main karakterimin hem realm'ini hem de faction'ını değiştirdim. Aynı şekilde arkadaşım da başka bir realm'den charını Stormscale'e transfer etti. Bunu söylememin nedeni ciddi bir PvP oluşumu yaratmak istememiz ve bizimle birlikte oynamak isteyen arkadaşlarımızın kafalarında soru işareti bırakmamaktır. Ciddi bir oluşum olmak istiyoruz dedim. Bu yüzden bizimle birlikte oynamak isteyen arkadaşlarımızdan birtakım ricalarımız olacak.. Arkadaşlar, söylediğim gibi bu bir PvP Guild'i. Gecenin bir yarısında online olanlarla toplanıp şehir basmak, önceden belirlenmiş yada belirlenmemiş zamanlarda, planlı bir şekilde rated Bg'ler yapmak, arena takımları oluşturmak,duel turnuvaları düzenleyip kazananlara çeşitli ödüller vermek,bol bol eğlenmek ve "kan dökmek" Guild'imizin esas görevi olacak. Bu yüzden; online süresi düşük olmayan, bizi oyun içinde sıkışık durumlarımızda yüzüstü bırakmayacak, her zaman birbirinin yanında olacak sıkı PvP oyuncuları Guild'in ön saflarındaki kişiler olmalı diye düşünüyoruz. Tabi bunları yapmak için bizimle beraber oynayacağınız charınızın main charınız olması önceliğimizdir. Bunun yanında, class'ını tanıyan, zamanını daha önce PvP için harcamış oyuncular arıyoruz. Yani atraksiyona her an hazır, ventrilo'ya girip ''beyler hadi Stormwind'e gidiyoruz!'' şeklinde öneriler getirebilecek oyuncular... Herkesin belli olgunluğa aynı zamanda yeri geldiğinde belli sululuğa sahip olması önceliğimizdir.=) Ventten biralarımızı tokuşturup, elektronun dayanılmaz etkisiyle kestiği Ally’den sonra "For the Horde" diye bağırırım diyorsanız yeriniz burası. =) Herkesin birbirini tanıyacağı,güveneceği item için dargınlıkların, dedikoduların olmadığı dürüst ve profosyonel bir ortam kurmayı amaçladık. Planımız başlangıçta 15 kişilik kemik bir kadro oluşturup, daha sonra member sayısını çok fazla arttırmamak kaydıyla alımlara devam etmektir. Uzun süredir bir çok kişinin beklediği fırsatı yaratmış olduğumuzu düşünüyoruz. Başvurularınızda isminiz, yaşınız, classınızla ilgili birikimiz ile armory yollamanız oluşturacağımız kadronun kalitesi bakınmından önemli. Bileğine güvenen gerçek pvp oyuncuları Stormscale'e bekliyoruz. Teşekkürler. Oyun için Pm: Zulkarneyn, Sorochy" http://forum.wow-turk.com/guildler-genel/80228-stormscale-horde-pvp-guildi-bonded-blood.html Amacımız öncelikle pvp ve tabiki rated battlegrounds... şimdilik 20 küsür üyemiz var, Oyun içinde bana ulaşmak için: Warlock: Obscuruss Priest: Profano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Stormscale de (1 / 0.15) gibi Horde / Ally durumu mevcut. PVP için özellikle de World pvp için daha dengeli bir realm olabilirdi. Başarılar diliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Zulkarneyn'e selamımı söyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Gangren said: Zulkarneyn Bana ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThrozenFrone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Merhaba ben de Stormscale'de cata öncesi migrate eden ve dağılan guildimden sonra ortada kalan münzevi bir druidim. armory linki http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Stormscale&cn=Lightsend oyunda görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 oyunu bırakmasaydım gelirdim.. stormscale candır aradığınızı bulursunuz inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Benim 3 karakter var 3'de dusuk lvl. (65,65,61) Bi turlu Hangi Class karar veremiyorum 3'unu birden kasiyorum :( Beni alirsaniz bi kenarda sessiz dururum. Arada cagirirsiniz iki ally'in da agzina sen vur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sizin guildden bi arkadaşla konştum..yaş ortalaması kaç genelde diye sordum ve gayet normal yaklaştm yani..böyle bi tersledi napcan bilmemne diye komik kaçtı. nse sonuç olarak bu realmda hala oynayan GERÇEK patiler varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rakibalik Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 gidin gidin haber bile vermeden guılden atsınlar o kadar repınız bosa gitsin sonra baska guılde sıfırdan kasın world first sanırım bu uygulama tebrıkler bonded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yaş ortalamasının cevabını almış kadar oldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 neverendingdrama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar