JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Her topiği sulandırıp içine ettiğiniz için baştan sulandırayım dedim, bu sefer buharlaştırdınız. hll gj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 FreEmoon said: İşte aynı olduğunu kontrol eden bir mekanizma var, "ahmet mehmet"'in aynısı "ahmet mehmet" tir sonuçta ona bakıyor. Hatta guildden birinin başına gelen bir sorunu söylim, "ahmet " (sonunda boşluk var) olan bir soyaddan "ahmet"'e char kopyalıyamadı ve düzelttirmek zorunda kaldı soy ismini bu transfer ilk çıktığı zamanlarda. Şu an muhtemelen soyisimde boşluk bırakamıyorsundur bile aynı sorun olmasın diye. tamam budur işte, çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 doğru düzgün sorsaydın kimse sulandırmazdı. kendin kaşınmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Ben "TUNÇAY" olan soyadımı (Ç harfi var içinde) ilk aldığım wow'da sorun mu çıktı ne artık olduysa hatırlamıyorum, c ile almışım. Sonra aylarca mail ile dert anlattım adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Evlenip de soyadi degisen baanlar magdur olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Quel-Thul said: ben denedim birbuçuk olsun mu diye soruyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hunty said: Evlenip de soyadi degisen baanlar magdur olmuyor mu? evliliğini ispat edince soy isim değişiyor öyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 aquila said: lavas diye ayri bi acc alip, diger iki acci onun icine sokun. ahahaha sesli güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar