Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Alpawhezen said: Archangel_ said: escape said: insanlar artık hoşgörülü olmayı öğrenmeli. eğer rahatsızlık verilen bi durum varsa gidip dövülür evet. ama kendi halinde takılan insanlara(sırf bu olay için değil genel olarak) bu tarz muamele edilmemeli. burası özgür bir ülke! neolursa olsun özgür bir ülke. abi acayip sinirlendim ya bu ne abi? :S nerede yaşıyoruz, polisi var bilmemnesi var. polisi gereğinden fazla ciddiye alıyosun gerçekten, şuan istersem gelip seni döver ve kayıplara karışabilirim ve kanıt bırakmadığım sürece de sorun yok ooooooooooof oooooooof 3 oldu be arkadaşlar, post kasıyor diye banlıycaklar yeminle. Archangel_ said: iyi de yanlış anlamışsınız. parkta içen rahatsızlık veriyorsa dövülür eyvallah diyenlere diyorum ben ne eyvallahı ne dayağı, rahatsızlık veren varsa ararsın polisi şu parkta içiyorlar, etrafa rahatsızlık veriyorlar vs dersin diyorum şunu tekrardan koyayım bari kaçıran arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 olsun yine de seni gelip döverim ve polisi arıyamazsın. (varsayımsal olarak yanlış anlama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 gel beni döv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 çok uzun topic okuyamadım fakat oliterin karateciyim döverim affetmem tarzı bi mesajı yok muydu bir topikte başkası mıydı ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 o değil de vegan olduğundan dayak yemiştir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Red said: çok uzun topic okuyamadım fakat oliterin karateciyim döverim affetmem tarzı bi mesajı yok muydu bir topikte başkası mıydı ahhaöle bişi dediyse çok sağlam bir fail durumuna düşer yani dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 LucifeL said: Red said: çok uzun topic okuyamadım fakat oliterin karateciyim döverim affetmem tarzı bi mesajı yok muydu bir topikte başkası mıydı ahhaöle bişi dediyse çok sağlam bir fail durumuna düşer yani dsadas benim önümü kestiler kaçtım konusunda var bikaç mesaj di alıntılamış hatta di said: Surda gosterdigin Tayyip sevgisini gosterseydin dayagi yemezdin, oturup bir de ustune birlikte icerdiniz. Sevdiginiz saydiginiz adamin eskiyalari gelip anamiz var bacimiz var diyenler. Bir de su geldi aklima; olitere said: Asıl salaksan adam seni sokakta öldürür. İnsanı etkisiz hale getirmenin türlü türlü yolları var. lulz. di said: olitere said: ben kaçmayı yediremezdim kendime , oha iyi kaçtım lan diye gururlanmak iyimiş Kacmadim, agzimi burnumu dagittilar, gururluyum. Hell yeah! :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kendine kendine crit atan yegane insan olitere oluyor bu alıntıların üstüne. bir de şöyle bişi var abi sokakta tanımadığın bir adam sana tepki gösteriyorsa ve tipinden de tekin olmadığını anlıyorsan bişi deme kalk git oradan en mantıklısı bu yani neyin pehlivanlığı yani yersin sopayı oturursun aşağı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 12 yaşındaki bebeye taciz/tecavüz ederler adamlar müslümandır sen ben içki içeriz bizden gavuru yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dayak yediğini sanmıyorum ama bundan bayaa önceki bir topikte dayak yiyen adam salaktır vb. sözler söylemiştin, o yüzden hakkettin bunu hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sleepingdeath said: 12 yaşındaki bebeye taciz/tecavüz ederler adamlar müslümandır sen ben içki içeriz bizden gavuru yoktur. O zaman şöyle anlatıyım durumu fıkra tarzı birşeyle; Bir tane karga kilisenin çanına durmadan pisliyormuş, Papaz da kargayı bir türlü yakalıyamıyormuş, Papazın aklına bir fikir gelmiş çanın yanına rakı koymuş, Karga gelmiş yine pislemiş rakıyı görünce de içmiş kafası güzel olmuş, O sırada papaz çıkmış kargaya sormuş nesin sen ya demiş, Hristiyan olsan çana pislemezsin, Müslüman olsan rakı içmezsin, Karga da cevap vermiş mhpliyim ben demiş, Rakı da içerim çana da sıçarım. senin dediğim durum tam da böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Bak mesela ben Konyada okuyorum, artık insanlarda oluşan ruh halini kendimce şöyle gözlemliyorum; Bir gün aralarında 3 Konyalı 4-5 kişiyiz hepimizde aynı sınıfta okuyoruz (Ben Ankaralıyım bu arada, Konyadaki malum siyasi düşünceyi desteklemiyorum sevmiyorum ama ama saygı duymak zorundayım) neyse devam edeyim bi gün bu Konyalı arkadaşlarımdan birisi aynen şöyle dedi üniversite açıldığından beri artık düzenli yağışta olmuyor Konyada neymiş efendim, üniversite açılmadan önce mevsiminde yağış yağarmış hep falan filan.. Neyse bu arkadaş grubunun olduğu bi kaç ortamda yine Konyalı 3 sınıf arkadaşım karıya/kıza laf atmalar arabanın kornasını çalmalar falan filan ama gel velakin cuma günleri imamın arkasındaki safıda 1 kez bile kaçırmazlar valla kim ne artık bende anlayamıyorum bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… di Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Zorla saygi duymak diye bir sey yok. Onu belirteyim, siz yine devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Fikire saygi duymam, kisiye duyuyorsam tolere ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 aslında orayı şöyle düzelteyim buradan insanların tercihlerine saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… olitere Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 di said: olitere said: ben kaçmayı yediremezdim kendime , oha iyi kaçtım lan diye gururlanmak iyimiş Kacmadim, agzimi burnumu dagittilar, gururluyum. Hell yeah!hala aynı fikirdeyim , alkollü olmak düşünememeni sağlıyor.Tayyip sevgim falanda yok abuk subuk çarpıtma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… olitere Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 gecko said: dayak yediğini sanmıyorum ama bundan bayaa önceki bir topikte dayak yiyen adam salaktır vb. sözler söylemiştin, o yüzden hakkettin bunu hahahahasokakta bu tür olaylarda ölüme sebep olucak kadar kendini açıktı bırakan adam salaktır dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… olitere Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Yapılacak çok şey vardı da , tek başına straightforward dalmak 5 kişiye böyle sonuçlara sebep oluyor.Sarhoşluğa verim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… olitere Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bir tanede kız vardı arkalarında sanırım . Burda kız arkadaşımız var git başka yerde iç muhabbeti oldu , neyse kapatıyorum bu mevzuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 @olitere hocam kusura bakma ama boş konuşuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dylanN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Geçmiş olsun :S Şarap içtiği için bir insan niye dövülür ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 haketmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 olitere said: Dynun said: bence ufak bi itiş kakış oldu. olay bittikten sonra eve gelene kadar gelişti topikşaka yapmıyorum her tarafım kan içinde üstümede beyaz tişört giymiştim .Bizim burda anamız bacımız var burda içemezsiniz dediler ve olaylar gelişti neyse keşke anan bacın yatarken seçici olsaymış da olabilicek en kötü tohumları almış olmasaydın deseydin sen de ! diyemedin mi bunu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sleepingdeath said: Bak mesela ben Konyada okuyorum, artık insanlarda oluşan ruh halini kendimce şöyle gözlemliyorum; Bir gün aralarında 3 Konyalı 4-5 kişiyiz hepimizde aynı sınıfta okuyoruz (Ben Ankaralıyım bu arada, Konyadaki malum siyasi düşünceyi desteklemiyorum sevmiyorum ama ama saygı duymak zorundayım) neyse devam edeyim bi gün bu Konyalı arkadaşlarımdan birisi aynen şöyle dedi üniversite açıldığından beri artık düzenli yağışta olmuyor Konyada neymiş efendim, üniversite açılmadan önce mevsiminde yağış yağarmış hep falan filan.. Neyse bu arkadaş grubunun olduğu bi kaç ortamda yine Konyalı 3 sınıf arkadaşım karıya/kıza laf atmalar arabanın kornasını çalmalar falan filan ama gel velakin cuma günleri imamın arkasındaki safıda 1 kez bile kaçırmazlar valla kim ne artık bende anlayamıyorum bu ülkede. ben anlamadım ya üniversite açıldığı için yağmur yağışlarında azalma mı oldu diye iddia etmiş cocuk yoks?A? o üniversitede okuyo bu yani üniversiteli yani okuyo yani ... bunun dinle alakası yok ya en yobazı böyle birşey savunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 6.sayfa (Toplam 10 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 olsun yine de seni gelip döverim ve polisi arıyamazsın. (varsayımsal olarak yanlış anlama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 gel beni döv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 çok uzun topic okuyamadım fakat oliterin karateciyim döverim affetmem tarzı bi mesajı yok muydu bir topikte başkası mıydı ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 o değil de vegan olduğundan dayak yemiştir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Red said: çok uzun topic okuyamadım fakat oliterin karateciyim döverim affetmem tarzı bi mesajı yok muydu bir topikte başkası mıydı ahhaöle bişi dediyse çok sağlam bir fail durumuna düşer yani dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 LucifeL said: Red said: çok uzun topic okuyamadım fakat oliterin karateciyim döverim affetmem tarzı bi mesajı yok muydu bir topikte başkası mıydı ahhaöle bişi dediyse çok sağlam bir fail durumuna düşer yani dsadas benim önümü kestiler kaçtım konusunda var bikaç mesaj di alıntılamış hatta di said: Surda gosterdigin Tayyip sevgisini gosterseydin dayagi yemezdin, oturup bir de ustune birlikte icerdiniz. Sevdiginiz saydiginiz adamin eskiyalari gelip anamiz var bacimiz var diyenler. Bir de su geldi aklima; olitere said: Asıl salaksan adam seni sokakta öldürür. İnsanı etkisiz hale getirmenin türlü türlü yolları var. lulz. di said: olitere said: ben kaçmayı yediremezdim kendime , oha iyi kaçtım lan diye gururlanmak iyimiş Kacmadim, agzimi burnumu dagittilar, gururluyum. Hell yeah! :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kendine kendine crit atan yegane insan olitere oluyor bu alıntıların üstüne. bir de şöyle bişi var abi sokakta tanımadığın bir adam sana tepki gösteriyorsa ve tipinden de tekin olmadığını anlıyorsan bişi deme kalk git oradan en mantıklısı bu yani neyin pehlivanlığı yani yersin sopayı oturursun aşağı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 12 yaşındaki bebeye taciz/tecavüz ederler adamlar müslümandır sen ben içki içeriz bizden gavuru yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 dayak yediğini sanmıyorum ama bundan bayaa önceki bir topikte dayak yiyen adam salaktır vb. sözler söylemiştin, o yüzden hakkettin bunu hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sleepingdeath said: 12 yaşındaki bebeye taciz/tecavüz ederler adamlar müslümandır sen ben içki içeriz bizden gavuru yoktur. O zaman şöyle anlatıyım durumu fıkra tarzı birşeyle; Bir tane karga kilisenin çanına durmadan pisliyormuş, Papaz da kargayı bir türlü yakalıyamıyormuş, Papazın aklına bir fikir gelmiş çanın yanına rakı koymuş, Karga gelmiş yine pislemiş rakıyı görünce de içmiş kafası güzel olmuş, O sırada papaz çıkmış kargaya sormuş nesin sen ya demiş, Hristiyan olsan çana pislemezsin, Müslüman olsan rakı içmezsin, Karga da cevap vermiş mhpliyim ben demiş, Rakı da içerim çana da sıçarım. senin dediğim durum tam da böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Bak mesela ben Konyada okuyorum, artık insanlarda oluşan ruh halini kendimce şöyle gözlemliyorum; Bir gün aralarında 3 Konyalı 4-5 kişiyiz hepimizde aynı sınıfta okuyoruz (Ben Ankaralıyım bu arada, Konyadaki malum siyasi düşünceyi desteklemiyorum sevmiyorum ama ama saygı duymak zorundayım) neyse devam edeyim bi gün bu Konyalı arkadaşlarımdan birisi aynen şöyle dedi üniversite açıldığından beri artık düzenli yağışta olmuyor Konyada neymiş efendim, üniversite açılmadan önce mevsiminde yağış yağarmış hep falan filan.. Neyse bu arkadaş grubunun olduğu bi kaç ortamda yine Konyalı 3 sınıf arkadaşım karıya/kıza laf atmalar arabanın kornasını çalmalar falan filan ama gel velakin cuma günleri imamın arkasındaki safıda 1 kez bile kaçırmazlar valla kim ne artık bende anlayamıyorum bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Zorla saygi duymak diye bir sey yok. Onu belirteyim, siz yine devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Fikire saygi duymam, kisiye duyuyorsam tolere ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 aslında orayı şöyle düzelteyim buradan insanların tercihlerine saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 di said: olitere said: ben kaçmayı yediremezdim kendime , oha iyi kaçtım lan diye gururlanmak iyimiş Kacmadim, agzimi burnumu dagittilar, gururluyum. Hell yeah!hala aynı fikirdeyim , alkollü olmak düşünememeni sağlıyor.Tayyip sevgim falanda yok abuk subuk çarpıtma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 gecko said: dayak yediğini sanmıyorum ama bundan bayaa önceki bir topikte dayak yiyen adam salaktır vb. sözler söylemiştin, o yüzden hakkettin bunu hahahahasokakta bu tür olaylarda ölüme sebep olucak kadar kendini açıktı bırakan adam salaktır dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Yapılacak çok şey vardı da , tek başına straightforward dalmak 5 kişiye böyle sonuçlara sebep oluyor.Sarhoşluğa verim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bir tanede kız vardı arkalarında sanırım . Burda kız arkadaşımız var git başka yerde iç muhabbeti oldu , neyse kapatıyorum bu mevzuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 @olitere hocam kusura bakma ama boş konuşuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Geçmiş olsun :S Şarap içtiği için bir insan niye dövülür ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 haketmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 olitere said: Dynun said: bence ufak bi itiş kakış oldu. olay bittikten sonra eve gelene kadar gelişti topikşaka yapmıyorum her tarafım kan içinde üstümede beyaz tişört giymiştim .Bizim burda anamız bacımız var burda içemezsiniz dediler ve olaylar gelişti neyse keşke anan bacın yatarken seçici olsaymış da olabilicek en kötü tohumları almış olmasaydın deseydin sen de ! diyemedin mi bunu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sleepingdeath said: Bak mesela ben Konyada okuyorum, artık insanlarda oluşan ruh halini kendimce şöyle gözlemliyorum; Bir gün aralarında 3 Konyalı 4-5 kişiyiz hepimizde aynı sınıfta okuyoruz (Ben Ankaralıyım bu arada, Konyadaki malum siyasi düşünceyi desteklemiyorum sevmiyorum ama ama saygı duymak zorundayım) neyse devam edeyim bi gün bu Konyalı arkadaşlarımdan birisi aynen şöyle dedi üniversite açıldığından beri artık düzenli yağışta olmuyor Konyada neymiş efendim, üniversite açılmadan önce mevsiminde yağış yağarmış hep falan filan.. Neyse bu arkadaş grubunun olduğu bi kaç ortamda yine Konyalı 3 sınıf arkadaşım karıya/kıza laf atmalar arabanın kornasını çalmalar falan filan ama gel velakin cuma günleri imamın arkasındaki safıda 1 kez bile kaçırmazlar valla kim ne artık bende anlayamıyorum bu ülkede. ben anlamadım ya üniversite açıldığı için yağmur yağışlarında azalma mı oldu diye iddia etmiş cocuk yoks?A? o üniversitede okuyo bu yani üniversiteli yani okuyo yani ... bunun dinle alakası yok ya en yobazı böyle birşey savunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar