Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ozzymoto Stream Kanalı

ozzymoto

Öne çıkan mesajlar

Selam!

Bugün an itibari ile tek konusu Ozzymoto'nun ladder maceraları ve imba müzik olan kişisel streamimi başlattığımı belirtmek isterim. Mid level (1800-1900 diamond) bir terran oyuncusunun ladder macerlarını güzel müzik eşliğinde izlemek isteyenleri beklerim! hohoho xD

link:

http://www.ustream.tv/channel/roflstones
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

desu'nun stream aşmış ya. kendi bilgisayarımdan sc2 oynar gibi hissediyorum direk. hatta desu açsın streamden tıklayarak oyna sen oyman hem pc kasmamış olur :d

2 numaralı hayranı da benim ya.
Ozzymoto; desu'dan stream programı, ayarları vb. bilgileri alman mümkünse çok iyi olur. Senin stream'i de izledim, kesinlikle kötü değil ama BaaL'ın dediği gibi bir durum var; desu'nun stream'inde kendi bilgisayarımdan daha iyi görüntü var neredeyse. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

doubtful said:

BaaL said:

desu'nun stream aşmış ya. kendi bilgisayarımdan sc2 oynar gibi hissediyorum direk. hatta desu açsın streamden tıklayarak oyna sen oyman hem pc kasmamış olur :d

2 numaralı hayranı da benim ya.
Ozzymoto; desu'dan stream programı, ayarları vb. bilgileri alman mümkünse çok iyi olur. Senin stream'i de izledim, kesinlikle kötü değil ama BaaL'ın dediği gibi bir durum var; desu'nun stream'inde kendi bilgisayarımdan daha iyi görüntü var neredeyse. (tu)

hehe teşekkür ederim, ama stream ayarlarıyla değilde bağlantı/bilgisayar özellikleriyle ilgili bir durum söz konusu. 2 çekirdekli işlemciden 4 çekirdekli gibi bi verip almak söz konusu değil. Birde kablo netin 1 mbit uploaduna karşı benim 650kbit uploadum yetersiz kalıyor. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...