ozzymoto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Selam! Bugün an itibari ile tek konusu Ozzymoto'nun ladder maceraları ve imba müzik olan kişisel streamimi başlattığımı belirtmek isterim. Mid level (1800-1900 diamond) bir terran oyuncusunun ladder macerlarını güzel müzik eşliğinde izlemek isteyenleri beklerim! hohoho xD link: http://www.ustream.tv/channel/roflstones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 burdan başka foruma c/p ederken görüldün sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 O nasıl bi müzik hahahah cüneyt Arkınlı blues ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ooo hemen BBG olmusum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 nabcake... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ne mütevazi bişeysin sen öyle. 1900 pts mid level mi oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ONline olduğun söylede 1900 puan izleyelimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 DeathWarrioR said: ne mütevazi bişeysin sen öyle. 1900 pts mid level mi oluyor :D evet. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 DeathWarrioR said: ne mütevazi bişeysin sen öyle. 1900 pts mid level mi oluyor :D dünya ladder max 3300 civarındaysı 1900 low bile denebilir. ha bi de ozzy onu türk oyuncu puanlamalarına göre söylememiş. dünyaya göre durumunu söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 dünya oyuncusuyum mesajı mı vermiş? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 huun said: dünya oyuncusuyum mesajı mı vermiş? :D teamliquide filan yayın yapıyosa lazım tabi dsfdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 dünyaya göre low level, türkiyeye göre high level iksinin ortalaması mid level olsun anlasalım. Neyse, açtığımda burayada yazarım, merak eden izleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 başlığı keşke Ozzymoto stream deseydin. yeni bi stream kanalı diyince ilk bakan anlamicak ne olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Vay arkadaş millette ne bağlantı var. Bende oyun deli gibi freezliyor , ozzy hem streamliyor hem oynuyor özendim valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 amerikalı amerikalı hem delikanlı hem fiyakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 desu'nun stream aşmış ya. kendi bilgisayarımdan sc2 oynar gibi hissediyorum direk. hatta desu açsın streamden tıklayarak oyna sen oyman hem pc kasmamış olur :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 BaaL said: desu'nun stream aşmış ya. kendi bilgisayarımdan sc2 oynar gibi hissediyorum direk. hatta desu açsın streamden tıklayarak oyna sen oyman hem pc kasmamış olur :d 2 numaralı hayranı da benim ya. Ozzymoto; desu'dan stream programı, ayarları vb. bilgileri alman mümkünse çok iyi olur. Senin stream'i de izledim, kesinlikle kötü değil ama BaaL'ın dediği gibi bir durum var; desu'nun stream'inde kendi bilgisayarımdan daha iyi görüntü var neredeyse. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 doubtful said: BaaL said: desu'nun stream aşmış ya. kendi bilgisayarımdan sc2 oynar gibi hissediyorum direk. hatta desu açsın streamden tıklayarak oyna sen oyman hem pc kasmamış olur :d 2 numaralı hayranı da benim ya. Ozzymoto; desu'dan stream programı, ayarları vb. bilgileri alman mümkünse çok iyi olur. Senin stream'i de izledim, kesinlikle kötü değil ama BaaL'ın dediği gibi bir durum var; desu'nun stream'inde kendi bilgisayarımdan daha iyi görüntü var neredeyse. (tu) hehe teşekkür ederim, ama stream ayarlarıyla değilde bağlantı/bilgisayar özellikleriyle ilgili bir durum söz konusu. 2 çekirdekli işlemciden 4 çekirdekli gibi bi verip almak söz konusu değil. Birde kablo netin 1 mbit uploaduna karşı benim 650kbit uploadum yetersiz kalıyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 streami açıorm, geyigine 3x3 oyncam isteyen gelebilr. sabaha dogruda 1x1 e dönerim sanırım bilmiorm. Neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 2-3 dakikada bir gidiyor stream. Bir de; sanki own3d'de yaptığın stream görüntüsü daha iyiydi gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 abi bu desu da ne zengin adammış.Bağlantı kıyak,pc kıyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hehe Ustreamde sorun var 2-3 dakikada bir offline oluyo nedense.. Streami TSL maclarını yayınladıgımız owned.tv den yapmaya karar verdim. @pentagram, herseyden önce gönlü zengin desunun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 zamanında sizlere daha iyi stream yapabileyim diye upgrade etmiştim her şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 abi burdaki communityden çok uzağım da desu niye ban yiyip duruyor? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ban yemiyorum ya nick değiştiriyorum. neyse adamın stream threadini çalmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar