Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ozzymoto Stream Kanalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam!

Bugün an itibari ile tek konusu Ozzymoto'nun ladder maceraları ve imba müzik olan kişisel streamimi başlattığımı belirtmek isterim. Mid level (1800-1900 diamond) bir terran oyuncusunun ladder macerlarını güzel müzik eşliğinde izlemek isteyenleri beklerim! hohoho xD

link:

http://www.ustream.tv/channel/roflstones
Mesaj tarihi:
DeathWarrioR said:

ne mütevazi bişeysin sen öyle. 1900 pts mid level mi oluyor

:D

dünya ladder max 3300 civarındaysı 1900 low bile denebilir.

ha bi de ozzy onu türk oyuncu puanlamalarına göre söylememiş. dünyaya göre durumunu söylemiş.
Mesaj tarihi:
dünyaya göre low level, türkiyeye göre high level iksinin ortalaması mid level olsun anlasalım. Neyse, açtığımda burayada yazarım, merak eden izleyebilir.
Mesaj tarihi:
desu'nun stream aşmış ya. kendi bilgisayarımdan sc2 oynar gibi hissediyorum direk. hatta desu açsın streamden tıklayarak oyna sen oyman hem pc kasmamış olur :d
Mesaj tarihi:
BaaL said:

desu'nun stream aşmış ya. kendi bilgisayarımdan sc2 oynar gibi hissediyorum direk. hatta desu açsın streamden tıklayarak oyna sen oyman hem pc kasmamış olur :d

2 numaralı hayranı da benim ya.
Ozzymoto; desu'dan stream programı, ayarları vb. bilgileri alman mümkünse çok iyi olur. Senin stream'i de izledim, kesinlikle kötü değil ama BaaL'ın dediği gibi bir durum var; desu'nun stream'inde kendi bilgisayarımdan daha iyi görüntü var neredeyse. (tu)
Mesaj tarihi:
doubtful said:

BaaL said:

2 numaralı hayranı da benim ya.
Ozzymoto; desu'dan stream programı, ayarları vb. bilgileri alman mümkünse çok iyi olur. Senin stream'i de izledim, kesinlikle kötü değil ama BaaL'ın dediği gibi bir durum var; desu'nun stream'inde kendi bilgisayarımdan daha iyi görüntü var neredeyse. (tu)

hehe teşekkür ederim, ama stream ayarlarıyla değilde bağlantı/bilgisayar özellikleriyle ilgili bir durum söz konusu. 2 çekirdekli işlemciden 4 çekirdekli gibi bi verip almak söz konusu değil. Birde kablo netin 1 mbit uploaduna karşı benim 650kbit uploadum yetersiz kalıyor. =)
Mesaj tarihi:
hehe

Ustreamde sorun var 2-3 dakikada bir offline oluyo nedense.. Streami TSL maclarını yayınladıgımız owned.tv den yapmaya karar verdim.

@pentagram, herseyden önce gönlü zengin desunun ;)
  • Yeni Oluştur...