Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 senin de yapacağın her eleştriye eçık olmaktı öküzlük falan?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bin elim olsa hepsi tutardı senin ellerini Yüzlerce gözüm olsa hepsi sana bakardı kırpılmadan Bin kalbim daha olsaydı hepsi çarpardı senin için Bin kez daha yaşsam hiç düşünmezdim seni bin kez sevmek için Bir tane daha sen olsaydı dünya da olmazdı Çünkü sen teksin Ben de yazdım kız arkadaşlarınıza Çıkma teklifi ederken böyle deyin sonuç : a) aşkım bitanem... b) şlaps c) ay çok baydım yaağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 işin aslı şiir bana biraz sıradan geldi . ben böyle daha romantik bişey tercih ederdim :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 25 Ağustos 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya pardon da... öküz sensin boynuzla*beep*.. ehu. nefis bi kıvama gelmiş topik.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 "aşk sevgi.... bunlar ne güzel şeyler. la kime güzel diyosun sen? id! güzel kardeşim olur mu sevmek sevgi bunlara hepmizin, hepimizin ihtiyacı var. senin o sevginyi alırım gıvırıp böyle... terbiyesizleşmesene hayvan insan. hayvan kardeşim!" eheheh. süper ki ne süper. bu bile çok hafif kaldı.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: horacegoesskiing, 25 Ağustos 2004 22:50 tarihinde demiş ki: "aşk sevgi.... bunlar ne güzel şeyler. la kime güzel diyosun sen? id! güzel kardeşim olur mu sevmek sevgi bunlara hepmizin, hepimizin ihtiyacı var. senin o sevginyi alırım gıvırıp böyle... terbiyesizleşmesene hayvan insan. hayvan kardeşim!" eheheh. süper ki ne süper. bu bile çok hafif kaldı. abartma sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 cık cık nooldu güzelim topiğe ya aşk sevgi derken hayvan öküz oldu :( Garbage --> :D *acayip eğlendim* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Şimdi manucum yanlışlarını söyleyeiym 1) Ne kadar az yorum gelse de şiirlerin yeri karalama defteridir.. Eğer şair olacaksan sessizliğe alışsan iyi olur. 2) Forumlardaki uslubun yanlış arkadaş. Bu kadar yaralayıcı bir uslub takınmamanı öneririm. 3) Şiir için yoruma gelince biraz çalışman gerekecek... Basit ve sıradan bir şiir olmuş. Bol bol kitap ve şiir kitabı okumanı öneriyorum. Büyük yazarlardan feyz alarak kendi uslubunu geliştirebilirsin. Şiir bir kerede olan birşey değil. Sürüyle yazacaksın, sileceksin, değiştireceksin.. Şiir sabır işidir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bunu ümit davala rap parçası yapabilir kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bencede sade ve anlık bir şiir olmuş sanki dizeyi yazıp arkasından bir kurgulama yapmadan aklına gelen 2.dizeyi yazmışsın gibi,bazen bende böyle yazıyorum ve eğer daha çok yazarsan emin ol okuyan herkesin dudaklarında bir gülümseme yaratabilirsin:)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 banal biras[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 estelin mesajındaki şiir üzerine olan yoruma kalıbımı basıyorum ben de. onun dışında eleştirileri kabul etmeyi öğrenmen gerek. sen millet eleştirdikçe "ne demek lan güzel diil?!" şeklinde yaklaşmışsın olaya. öyle hiç olmaz. milletin eleştirilerini dikkate alıp oturacan ona göre çalışacan. herkes güzel demek zorunda değil çünkü iyi olmayan bişeye. (edit: bu arada öküz adam nası bişey oluyo? minotaur gibi mi?) [Bu mesaj Kenderleme tarafından 25 Ağustos 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 güzel.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Babamdan öğrendim yolda ekmek bulduğumda yüksek bir yere koymayı niye diye sorduğumda kuşlar yer demişti. ben seni bulduğumda ulaşabileceğim en yüksek en uzak yere koydum geri döndüğümde yoktun kuşlarmı yedi dersin?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Şiir güzel olmuşta sanırım arkadaşımız sevgilinden ayrılmış...[signature][hline]MSN : [email protected] ExiLe UO Shard Radio DJ www.radyodinle.gen.tr Avenia UO Shard GameMaster www.avenia-uo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 eh iştelik bir şiir olmuş olsun ama[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Kenderleme, 25 Ağustos 2004 23:54 tarihinde demiş ki: bu arada öküz adam nası bişey oluyo? minotaur gibi mi? [Bu mesaj Kenderleme tarafından 25 Ağustos 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] ahahaha :lol: tam bi kenderin diyeceği laf[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya ole okudum cok kopuk gıbı geldı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sıra sıra karpuzlar karpuz memeli kızlar memesinden ısıranın dişleri sızımsızım sızlar.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Guzel guzel[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: blackchaos, 25 Ağustos 2004 23:58 tarihinde demiş ki: Babamdan öğrendim yolda ekmek bulduğumda yüksek bir yere koymayı niye diye sorduğumda kuşlar yer demişti. ben seni bulduğumda ulaşabileceğim en yüksek en uzak yere koydum geri döndüğümde yoktun kuşlarmı yedi dersin? -Ceyhun Yılmaz - şairini yazmayı unutmuşsun....!!!!!![signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır. Nietzsche Hatasız kul olmaz.. Gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: blackchaos, 25 Ağustos 2004 23:58 tarihinde demiş ki: Babamdan öğrendim yolda ekmek bulduğumda yüksek bir yere koymayı niye diye sorduğumda kuşlar yer demişti. ben seni bulduğumda ulaşabileceğim en yüksek en uzak yere koydum geri döndüğümde yoktun kuşlarmı yedi dersin? -Ceyhun Yılmaz - şairini yazmayı unutmuşsun....!!!!!![signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır. Nietzsche Hatasız kul olmaz.. Gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 şimdi edite giriyordum ki yazmışsın evet arkadaşlar şiir Ceyhun yılmaz a aittir Kasım kitabından sanırım.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 İbrahim Sadri dinleyin harika adam... offf ulan bu gece yine kederlendim koş metin bana bi büyük kap[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar