Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.4 Patch ile Geri gelen Oyuncular

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Marl0_on said:

warhammeronline.com varken neden başka site?

hax filan bence, değilse bile ne gerek var.

Sitesinde yokki yahu bu full patch li hatta fix cikti yine

Kendi Clinet i yavaş indirdiği için buradan eşşek gibi hızlı indirip çalıştırabilirsiniz o yüzden yardımcı olman için koydum
7GB lik şeyi hax için kullanmam aha bu client derdim 5mb lik onla hax ederdim :)
Mesaj tarihi:
arkadaşa teşekkür ediyoruz ancak ben de aynı düşüncedeyim. bilumum risk varken varsın yavaş olsun. niyet kötü olmayabilir ama dosyanın güvenliliğinden emin olamayız.

linki kullanabilecek arkadaşlara bunun keylogger vs gibi riskleri olabileceğini hatırlatalım.
Mesaj tarihi:
linki boşverin, ne düşünüyorsunuz kısmına bi ağırlık verin... kaç aydır elim gitmiyo oynamaya. iki üç günde bi girip iki sc atıp çıkıyorum ruhum daralıyo... eski tadı almanın bi yolu varmı arkadaşlar...
Mesaj tarihi:
gear reset oldu tek büyük olayı 1.4'ün. bırakmayı düşündüm ama marlon'un dediği gibi işte guild çağırınca falan gene oynanıyor, iyi ki ara vermişim son zamanlarda. kaydadeğer yenilik sadece zone lock sistemi. skaven'ları at çöpe gitsin zaten gereksiz mahluklar.

herkes yeni eşyaları alınca oneshothammer olma ihtimali yüksek maalesef. göreceğiz artık.
Mesaj tarihi:
doomflayer giymeyene her şekilde çakacak rr100 adamlar, hatta testtekilerin dediğine bakılırsa rr100'ler de birbirine çakıyordu 3-4k filan.
Mesaj tarihi:
sizinkisi netcodeu warband dışı bırakıp gutter runner oldurtuyormuş=P

şaka bir yana gutter runner çok iyi be, rvrda zaten inanılmaz kullanışlı, ve 1 e 1 de kesemeyeceği kimse yok muhtemelen
  • Yeni Oluştur...