Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 İSTANBUL BŞB-FENERBAHÇE: STAT: Olimpiyat SAAT: 19.00 HAKEM: Halis Özkahya YAYIN: Lig TV İSTANBUL BŞB: Hasagiç, Cihan, Serhat, Mahmut, Ekrem, Gökhan, Zeki, Efe, İbrahim, Holmen, Tum TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Bekir, Caner, Mehmet Topuz, Christian, Gökay, Stoch, Alex, Niang TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman http://www.ataryemez.com/wp-content/uploads/2009/06/abdullah-avci-01.jpg http://www.365gunspor.com/resimler/habergorsel/aykut_kocaman5b.jpg Olimpiyat Stadındaki son 3 maçları: İBB 2-1 FB İBB 2-0 FB İBB 2-0 FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 nianga yine atar yapiyolar adam belini tutup duruyo dizmi geldi nolduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 niang bu sezon kacırmadıgı kadar gol kacırdı bugun ehu yalnız sakatlandı adam belini tutuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 aleeeexxxxxxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ALEEEEEX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Christianın geldiginden beri yaptığı en olumlu 3 hareketten biridir şu pres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 şaşırtıcı bir şekilde christian'ın büyük payı var golde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 cristian da cok iyi, topuz'un orta da cok iyiydi. niang cıkacak devre arasında sanırım, alex'in frikiği de kaleci cıkardı simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 yalnız belediye baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 mehmet topuz cok iyi. tek basina ibb'nin tüm sol kanadı kitliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Gökay, ortada ufak bir Emre gibi oynuyor, ilerde biraz daha gelişirse süper olur. Gökhan'ı düşürdüler ama es geçti hakemler, oysa kartlık pozisyondu. oha bide penaltıyı salladı şimdi hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ilk 45 dakikayı izlemedim de şöyle bir pozisyon olmuş twitterda gördüm şimdi. kırmızı kart rage'i var haha. http://www.youtube.com/watch?v=-aN3P5E8Bbo&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ya alex yapınca insan ister istemez istemeden yapmıştır heralde diyor ama bildiğin kırmızılık bir pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 alex'in bilerek yapmadığı ortada ama evet kırmızılık bir hareket. efe inanc'a da ikinci yarıda ikinci sarı kart 2 kez cıkmadı adam sonra oyundan cıkarıldı. bir de penaltı verilmedi falan. kotu yonetiyor hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 kırmızıdan yırttı orda Alex bencede Bu Gökhan bu oyunla Fener'de daha durmaz gibime geliyor, düşündükçe korkuyorum zaten maaşı da düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Valla dostum büyük adamların hiç bu hareketi yapmaya niyeti olmayan adamların videoları hızlı düşer nete, ben maçı izliyorum emin ol orada Alex'in niyeti kötü olsa verirdi bacağını eline. Maçta ibbli oyuncuların yaptığı ama çalınmayan ve verilmeyen 3'ten 5'den fazla pozisyon var tabi bu videonun linkinin senden gelmeside beni şaşırtmadı yanlış anlama seninle bir sorunum yok düzgün bir sporsever değilsin objektif değilsin kendi takımın yaptığı ettiği akada karayada ak der geçersin ama ezeli rakibinede çamur atmadan duramıyorsun, bunu senin gibi forumda yapan 2-3 adam daha var tabi hak ettiğiniz futbolu izliyorsunuz ve hak ettiğiniz yerdesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 doru söze ne denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 maçı izlemiyorum da yine Alex atmış golü. Valla sezon başında Alex'siz oynamaktan bahseden fenerliler vardı bi şekilde tespit edilip afaroz edilmeleri lazım fenerbahçelilikten bunların :) Pozisyonu izledim koyulan linkten. Hani istemsiz yapmıştır heralde Alex ama iyi yırtmış. İstemli de istemsiz de olsa farketmez kırmızı kartlık hareket bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Zaten kimse niye kırmızı vermedi demiyor ama buna kırmızı verecek adam bi zahmet anadolu kasaplarınıda temizlesin şu ligden. Evet kırmızı vermesi gerekirdi hatta golde pozisyondan sonraydı şu maç ibb yönünde olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 sleepingdeath said: Valla dostum büyük adamların hiç bu hareketi yapmaya niyeti olmayan adamların videoları hızlı düşer nete, ben maçı izliyorum emin ol orada Alex'in niyeti kötü olsa verirdi bacağını eline. Maçta ibbli oyuncuların yaptığı ama çalınmayan ve verilmeyen 3'ten 5'den fazla pozisyon var tabi bu videonun linkinin senden gelmeside beni şaşırtmadı yanlış anlama seninle bir sorunum yok düzgün bir sporsever değilsin objektif değilsin kendi takımın yaptığı ettiği akada karayada ak der geçersin ama ezeli rakibinede çamur atmadan duramıyorsun, bunu senin gibi forumda yapan 2-3 adam daha var tabi hak ettiğiniz futbolu izliyorsunuz ve hak ettiğiniz yerdesiniz. AHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 stoch hayal kirikligi olmaya basliyor ama. alip goturecek diye transfer ettik adam takimdan fazla birsey yapmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Öyle ya da böyle Alex sezon sonu gidecek Brezilya'ya, umarım yerine bulunacak adam yarısı kadar faydalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Dartanian said: sleepingdeath said: hak ettiğiniz futbolu izliyorsunuz ve hak ettiğiniz yerdesiniz. AHAHAHAHHAHA Burayıda alsaydın keşke bak olmadı ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 banko ibb diyorum nası bizim fb ye pipimiz kalkmıyosa fenerbahçenin de ibb ye aynı şekilde, gelenek bozulmaz diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar