Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: İBB - Fenerbahçe 27.11.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

İSTANBUL BŞB-FENERBAHÇE:
STAT: Olimpiyat
SAAT: 19.00
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV

İSTANBUL BŞB: Hasagiç, Cihan, Serhat, Mahmut, Ekrem, Gökhan, Zeki, Efe, İbrahim, Holmen, Tum
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Bekir, Caner, Mehmet Topuz, Christian, Gökay, Stoch, Alex, Niang
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

http://www.ataryemez.com/wp-content/uploads/2009/06/abdullah-avci-01.jpg
http://www.365gunspor.com/resimler/habergorsel/aykut_kocaman5b.jpg

Olimpiyat Stadındaki son 3 maçları:

İBB 2-1 FB
İBB 2-0 FB
İBB 2-0 FB
Sosyal ağlarda paylaş

Valla dostum büyük adamların hiç bu hareketi yapmaya niyeti olmayan adamların videoları hızlı düşer nete, ben maçı izliyorum emin ol orada Alex'in niyeti kötü olsa verirdi bacağını eline. Maçta ibbli oyuncuların yaptığı ama çalınmayan ve verilmeyen 3'ten 5'den fazla pozisyon var tabi bu videonun linkinin senden gelmeside beni şaşırtmadı yanlış anlama seninle bir sorunum yok düzgün bir sporsever değilsin objektif değilsin kendi takımın yaptığı ettiği akada karayada ak der geçersin ama ezeli rakibinede çamur atmadan duramıyorsun, bunu senin gibi forumda yapan 2-3 adam daha var tabi hak ettiğiniz futbolu izliyorsunuz ve hak ettiğiniz yerdesiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

maçı izlemiyorum da yine Alex atmış golü. Valla sezon başında Alex'siz oynamaktan bahseden fenerliler vardı bi şekilde tespit edilip afaroz edilmeleri lazım fenerbahçelilikten bunların :)

Pozisyonu izledim koyulan linkten. Hani istemsiz yapmıştır heralde Alex ama iyi yırtmış. İstemli de istemsiz de olsa farketmez kırmızı kartlık hareket bu.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

Valla dostum büyük adamların hiç bu hareketi yapmaya niyeti olmayan adamların videoları hızlı düşer nete, ben maçı izliyorum emin ol orada Alex'in niyeti kötü olsa verirdi bacağını eline. Maçta ibbli oyuncuların yaptığı ama çalınmayan ve verilmeyen 3'ten 5'den fazla pozisyon var tabi bu videonun linkinin senden gelmeside beni şaşırtmadı yanlış anlama seninle bir sorunum yok düzgün bir sporsever değilsin objektif değilsin kendi takımın yaptığı ettiği akada karayada ak der geçersin ama ezeli rakibinede çamur atmadan duramıyorsun, bunu senin gibi forumda yapan 2-3 adam daha var tabi hak ettiğiniz futbolu izliyorsunuz ve hak ettiğiniz yerdesiniz.

AHAHAHAHHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...