Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[paticik radyo] 25/08/04 yayını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu akşam neon genesis evangelion - cruel angel's thesis karaoke'si olacak, kaçırmayın.. 8-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
abi yapma, etme dershanem var yarın sabah, uyumam lazım. erken yapsan biraz karaokeyi.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
abi senin ne süper bir yayının varmış ya, abonenim artık, çok teşekkürler.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
İyi geceler Sam,
Karaoke çok başarılı, yarın sabah bir toplantım var ve erken uyuyup istanbul'a yola çıkacağım ama kopamadım bilgisayardan.
Kesinlikle çok başarılı[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI
Zulkir of Necromancy RED
Red Mages Guild
--------------------------------
Goktug Tetik - Star Wars Galaxies
Eclipse - Combat Medic/Carbineer
Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
Bundan sonra ne geliyo merak ettim ginemi karaoke bide guveniyoruz sana Sam ustun japoncanla sarkiyi bastan yazarsin sen. Cok iyi gidiyosun.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
ben olmuşum dershane.. uyku tutar mı insanı böyle bir performanstan sonra, ayakta alkışlıyorum, gözlerimden yaşlar boşalıyor.rakipsiz olduğunu iddia ediyorum burdan.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
hepinize iyi akşamlar, gelecek hafta görüşmek dileğiyle.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Mesaj tarihi:
Eh fena değildi. Bu arada Diablo'nun gitarı girip beni kopartana kadar ne güzel yazı yazıyordum. Dikkatimi dağıttın ya :) Karaoken sırasında ziyareçiler 3 saniyeliğine 13 oldu. Bilmek mutlu eder herhalde :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Mesaj tarihi:
bu yayını kaçırmış bir insan, bu yayını kaçırmış bir insandır.
(kaçırılması daha çok koyucak bi şey bulamadım ondan dedim öyle.)
gerçekten süper bir, 1 saatti.bize bu büyülü anları yaşatan wj'imizie teşekkürü borç biliyoruz.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
sağolun, varolun.. her hafta beklerim efem.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

• Yeni Oluştur...