EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 muahah süper abi jingle[signature][hline]Konya Rock Platformu
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 iyi güzel hoş gidiyor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu akşam neon genesis evangelion - cruel angel's thesis karaoke'si olacak, kaçırmayın.. 8-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. arar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 abi yapma, etme dershanem var yarın sabah, uyumam lazım. erken yapsan biraz karaokeyi.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. arar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 abi senin ne süper bir yayının varmış ya, abonenim artık, çok teşekkürler.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 İyi geceler Sam, Karaoke çok başarılı, yarın sabah bir toplantım var ve erken uyuyup istanbul'a yola çıkacağım ama kopamadım bilgisayardan. Kesinlikle çok başarılı[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK MSN:[email protected] Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bundan sonra ne geliyo merak ettim ginemi karaoke bide guveniyoruz sana Sam ustun japoncanla sarkiyi bastan yazarsin sen. Cok iyi gidiyosun.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Program Senin sam sen ne istersen ki zaten Ecstasy of gold fazlasiyla yeter bana.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce arar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben olmuşum dershane.. uyku tutar mı insanı böyle bir performanstan sonra, ayakta alkışlıyorum, gözlerimden yaşlar boşalıyor.rakipsiz olduğunu iddia ediyorum burdan.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hepinize iyi akşamlar, gelecek hafta görüşmek dileğiyle.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Guzel bir yayindi tebrikler[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Eh fena değildi. Bu arada Diablo'nun gitarı girip beni kopartana kadar ne güzel yazı yazıyordum. Dikkatimi dağıttın ya :) Karaoken sırasında ziyareçiler 3 saniyeliğine 13 oldu. Bilmek mutlu eder herhalde :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. arar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu yayını kaçırmış bir insan, bu yayını kaçırmış bir insandır. (kaçırılması daha çok koyucak bi şey bulamadım ondan dedim öyle.) gerçekten süper bir, 1 saatti.bize bu büyülü anları yaşatan wj'imizie teşekkürü borç biliyoruz.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sağolun, varolun.. her hafta beklerim efem.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 6.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/522886-paticik-radyo-250804-yayyny/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik [paticik radyo] 25/08/04 yayını × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 abi yapma, etme dershanem var yarın sabah, uyumam lazım. erken yapsan biraz karaokeyi.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
arar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 abi senin ne süper bir yayının varmış ya, abonenim artık, çok teşekkürler.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 İyi geceler Sam, Karaoke çok başarılı, yarın sabah bir toplantım var ve erken uyuyup istanbul'a yola çıkacağım ama kopamadım bilgisayardan. Kesinlikle çok başarılı[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK MSN:[email protected]
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bundan sonra ne geliyo merak ettim ginemi karaoke bide guveniyoruz sana Sam ustun japoncanla sarkiyi bastan yazarsin sen. Cok iyi gidiyosun.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Program Senin sam sen ne istersen ki zaten Ecstasy of gold fazlasiyla yeter bana.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
arar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben olmuşum dershane.. uyku tutar mı insanı böyle bir performanstan sonra, ayakta alkışlıyorum, gözlerimden yaşlar boşalıyor.rakipsiz olduğunu iddia ediyorum burdan.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hepinize iyi akşamlar, gelecek hafta görüşmek dileğiyle.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Guzel bir yayindi tebrikler[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Eh fena değildi. Bu arada Diablo'nun gitarı girip beni kopartana kadar ne güzel yazı yazıyordum. Dikkatimi dağıttın ya :) Karaoken sırasında ziyareçiler 3 saniyeliğine 13 oldu. Bilmek mutlu eder herhalde :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. arar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu yayını kaçırmış bir insan, bu yayını kaçırmış bir insandır. (kaçırılması daha çok koyucak bi şey bulamadım ondan dedim öyle.) gerçekten süper bir, 1 saatti.bize bu büyülü anları yaşatan wj'imizie teşekkürü borç biliyoruz.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sağolun, varolun.. her hafta beklerim efem.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 6.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/522886-paticik-radyo-250804-yayyny/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik [paticik radyo] 25/08/04 yayını × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Guzel bir yayindi tebrikler[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Eh fena değildi. Bu arada Diablo'nun gitarı girip beni kopartana kadar ne güzel yazı yazıyordum. Dikkatimi dağıttın ya :) Karaoken sırasında ziyareçiler 3 saniyeliğine 13 oldu. Bilmek mutlu eder herhalde :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
arar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu yayını kaçırmış bir insan, bu yayını kaçırmış bir insandır. (kaçırılması daha çok koyucak bi şey bulamadım ondan dedim öyle.) gerçekten süper bir, 1 saatti.bize bu büyülü anları yaşatan wj'imizie teşekkürü borç biliyoruz.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sağolun, varolun.. her hafta beklerim efem.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 6.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/522886-paticik-radyo-250804-yayyny/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik [paticik radyo] 25/08/04 yayını × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar