Zerglingtr Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Diablesse seni kim aldi WJ'liye cok merak ettim valla bozdun :D benim gibi bende Scp'lere boyle yapiyorum ama sonra tekrar duzelte biliyorum ama sen bozdun duzelmiyor :D[signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr Web Master Zergling [email protected]
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Diablesse senin titlen Yıkıcıbunye olmali :D[signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr Web Master Zergling [email protected]
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sadece ben dinliyom sana noluyo laf yetiştiriyon ya Zerg[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Diablesse sadece Joe ye yayin yapiyor diye dalga geliyorum ;D[signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr Web Master Zergling [email protected]
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Zergling koydu LafI Diab :D[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Butun laflar gelip gecicidir ama Bozulan Radyolar asla akillardan silinmez..[signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr Web Master Zergling [email protected]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 YA bizburda kendimize yayın yaparkene siz de yararlanın die radio da calıoruz =o) 1 veya 10 kişi deil mesele isteyen dinler istemeyen dinlemez ben caldım müzikten hoşnutum =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Birde muzik calarken mikrofon u kapasaniz daha guzel olacak Tophane Endustri Meslek Lisesi Isık ve Operatoru Zergling 11-a Elektronik saygilarimla Bursa[signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr Web Master Zergling [email protected]
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 o ne be gene mi diabless ? birisi suna dur desin . 1 saat ara veriyor gelip gene basimiza corekleniyor.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Huun gene ben =o) heryerde ben kabus gibiyimdir yapıştım yayına bırakmıyorum, bu arada Jacques da yanımda slm ı varmısh sanada =o) Takoz yok ortada yayını boş bırakmayalım dedik =o) Ps: İstek alınmaya başlanılmıştır duyurulur[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 cak gulerek mi soyledi selami somurtarak mi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Gülerek artık somurtmak yokki =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu arada ben barbara streisand (boyle yazilmiyordu bu galiba) dan memories sarkisini istiyorum . cats muzikalinde soyledigi versiyon olacak ama .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 PL listeden bakıp istekte bulurnursan sana yardımcı olabilir maselef Barbara hanım shu an için mevcut deil =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
arar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben de nerden tanıdık geliyo avril lavigne nin son şarkısı diyorum, hafif araklamış.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Tonic if you could only see. sadece isminden görüyorum bardan.. çok ba$arılı bir parça açmıyorum diab falan söler diye ;) neyse tebrikz harbi deli parçadır.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Artık diab la karaoke zamanları geçti =o) Sesim kısık prog akışı da deişti zaten =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Kenan Doğulu - Elveda Meyhaneci istiyorum lütfen çalarmısınız =) haydi patiler oofff offf haydi ellleerr hepberaber şappi şappii oturmayamı geldik oh ohhh *şak şak şak* çok ciddiyim bu konuda ![signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ya o yok dun cekcetim unutmushum bak ellerimde çiçekler versek?[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sinan özen - kulağımdan öp beni lütfen varsa çalar mısınız?[signature][hline]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yok ya o olmaz şööle oynak bişeyler olsun ayol bi hareketlilik kazansın forum sezen - sarışınım ? bakmadım bu arada playliste pardon. gene bakmadım ama :)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 E bakarsan sefinicem cidden =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 biriniz iced earth çalsın kurban kesicem ha[signature][hline]Guitarist Orc Chief ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya mayk yalama yaptın $u ın the end ı abıcım bırakta ba$ka $arkısını ıstek yapalım lp nın.biz isteyınce ın the end ını caldım hede höde dıyolar peh. diab senı ılk defa dınlemem adına Linkin park-crawling i calar mısın :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Durumla alakasiz ama Deep purple: burn okumasida kolay :)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Öne çıkan mesajlar