goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ÇAKMAK GAZINA %30 VERGİ Hükümet bizim için gelir değil vatandaşın sağlığı önemli dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 "roket adam" said: Bu nasıl bir fakirlik abi, inanamıyorum. Çakmak gazından sarhoş olmaya çalışıyor gençlerimiz. Ülkenin durumu içler acısı. harbi anasınısatim yakında milleti çoraplarını koklamaya başlayacak. Biri şunlara eroin kokain bişi tedarik etsin allah rızası için ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Bağımlılık yapan maddelere özendirici konuşma yapmak suçundan tutuklusun adamım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 insanlar ne çekiceğini şaşırdı vay arkadaş. soğutucu olayını biliyorum ya arkadaşlarım yapmıştı bir kere yanımda çok gerizekalı birşey 1 dakika bile sürmüyo normale dönüyolar sonra yine yine yapmaya çalışıyorlar beyine zarar veriyor o şey belli yani. Gerçi onu yapanda ne arar beyin oda var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 14 yaşındaki kızlar, eğlenirken !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 e dogal tabi baktilar alkol Sadece +18 Icebilir yaziyor ama cakmak gazinda oyle bisi yazmiyor haklilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar