ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 said: İstanbul 2010 Kültür Başkenti Ajansı Sinema Direktörü Yusuf Kaplan, başında bulunduğu kurum tarafından desteklenen ‘Mahpeyker’ filmi için ağır eleştirilerde bulundu. Kaplan, dün köşe yazarı olduğu Yeni Şafak gazetesinde yer alan ‘İnsaf yahu, insaf!’ başlıklı yazısında aynı gazetenin iki yazarı Akif Emre ve Salih Tuna tarafından ‘Mahpeyker’ filmine ilişkin eleştirileri yanıtlarken, “Benim Mahpeyker gibi rezil bir filmi onaylamam mümkün mü? Benim kontrolümün dışında’ bu film gösterime girdi ve Allah’ın yardımıyla gişede battı çok şükür” cümlelerine yer verdi. Kaplan, “Filmi görünce neye uğradığı mı şaşırdım. Galasını protesto ettim; bakan ve diğer zevatın galaya gitmemelerini söyledim. Proje sahibini derhal ofise çağırdım ve yapması gerekenleri bir bir ilettim kendisine. Ama yapmadığını anlayınca parasını ödemedim, ödemeyeceğim” diye yazdı. Akif Emre 23 Kasım tarihli yazısında “Muhafazakarlık adına, Yeni Osmanlıcılık yapanların Kanuni Sultan Süleyman’ı erotik yatak sahnesinde gösteren filme destek olmaktan yüzleri kızarmadı” diye yazmıştı. Kanuni değil, 1. Ahmet Ertesi gün Salih Tuna da Akif Emre’ye destek atarak, “Sultan Süleyman’ı ‘erotik yatak sahnelerinde’ gösteren filmleriniz için kaç milyon dolar harcadığınızı da merak etmiyorum” diye yazdı. Filmin senaristi ve yapımcısı Avni Özgürel ise Radikal’e yaptığı açıklamada “Filmi seyretmedikleri için filmin Kanuni Sultan Süleyman ve eşiyle alakalı olduğunu zanneden (filmdeki padişah 1. Ahmet) Akif Emre ve Salih Tuna’nın eleştirilerine cevaben yayınladığı makalede Yusuf Kaplan hakaret ve tehditlerini sürdürüyor” dedi. Kaplan’ın filmin her aşamasından haberdar olduğunu, projeden ‘gururumuz’ diye bahsettiğini belirten Özgürel, “Senaryonun her aşamasını takip eden, ek bütçe temini için gayret sarf eden, seti ziyaret eden Kaplan’ın husumetinin sebebini anlayamıyorum” şeklinde konuştu. Özgürel tartışmaya neden olan sahnenin senaryoda da yer aldığını ve 40 saniye sürdüğünü de belirtti. RADİKAL herşeyi geçtim adamın parasını ödememek nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 onu gösterme bunu gösterme. peygamber sanki anasını satim. şu sansürcü kafadan nasıl kurtulacaz ki biz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncu16 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 turuncu16 said: adamlar hz isa nın sadece donlu videoarlını çekiyorlar. biz de ise o yasak bu yasak 1. kanuni iç çamaşırları ile görüntelense ne olur ki ( o zaman ne ise adı artık iç çamaşırın) 2. ne meraklı adamlarsınzı la size ne kanuni nin sevimesinden iç çamaşırından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 birgün param olsun, böyle birşeyler çekme şansım olsun Direk bu adamların sinir olduğu, rage yaptığı ne varsa hepsinin karması bir film çekecem arkadaş... nedir bu lan, nasıl bir zihniyet lan bu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 KUTSALIMIZA KÜFREDEMEZSİNİZ!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Şurdaki jesusları kanuni yapıp söylesek bizim milletin tepkisi ne olurdu merak ediyorum sdf http://www.youtube.com/watch?v=81ibVbxkjnA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 kanuni değilde mohammed yap bakalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 tehdit mesajlari + linc girisimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar