Othranx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 merhabalar, ben ankarada oturup da dövüş yada kılıç spor-sanatlarıyla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum. bir kenjutsu olur, chi yi kullanarak eğitim yapan bi karate olur , bagua olur tavsiyelerinizi bekliyorum. aikido ve wing tzun önerisiyle gelmeyin ama biliyorum bunların kurslarını çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 tai chi de olabilir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 izmire bir daha gelirsen bekliyorum hocam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sincan mamak ulus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 BJJ istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Tabi ki Kendo www.ankarakendoiaido.com olmadı Latosa Eskrima. http://www.hangispormerkezi.com/spor-merkezleri-spor-salonlari/204/ocean-sport-akademi-ankara-umitkoy.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar