Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 "nutella yerim" said: ya hep merak etmişimdir simdi kıllı insanlar dövme yaptıramıyor de mi ? mesela ben cok kıllıyım simdi traş etsem yaptırsam sonra tekrar üzerine kıl cıkar bi seye benzemez ? kılsız bir yerine yaptır mesela sırtına ya da kolunun içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 killarini duzenli alirsan sorun cikacagini sanmiyorum sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 "nutella yerim" said: ya hep merak etmişimdir simdi kıllı insanlar dövme yaptıramıyor de mi ? mesela ben cok kıllıyım simdi traş etsem yaptırsam sonra tekrar üzerine kıl cıkar bi seye benzemez ?aynı dertten dövme yaptıramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Ahahaha goril misiniz abi? O kadar da kötü durmuyor kılın altında dövme. Kıllanırınız insani ise en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Ardeth said: "nutella yerim" said: ya hep merak etmişimdir simdi kıllı insanlar dövme yaptıramıyor de mi ? mesela ben cok kıllıyım simdi traş etsem yaptırsam sonra tekrar üzerine kıl cıkar bi seye benzemez ? kılsız bir yerine yaptır mesela sırtına ya da kolunun içine abiii bi arkadaşın sigarayı bırakmak için denediği nikotin bandı maceraları aklıma geldi. yapıştıracak yer bulamayıp kolunun içine yapıştırmıştı asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 eahahhaha bakıp bakıp ayak tabanına yapıştırsaymış daha iyi olurmuş gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sesu said: Lazere başla o zaman cicim sen de. asdfseg kıllarımı seviyorum zaten dövme yaptırmam ya,istesem de yaptıramam diye avunuyorum dskalgjadslg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 peki onlar seni seviyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sordum seviyolarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 o O O O O O O ben olsam böyle yaptırırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 denize girerken ''onların devağmı var mığ?'' diye yanıma gelen oğlan geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 şu şekli yapıcam diye aptalca emek harcadım yalnız ya hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 popo loblarınada birer dövme tamamlayıcı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 çakralar 7tane diye sormuştur.. vücutta 5 kafada 2 miydi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 saymışın dasaaa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kafada 3.göz ve taç var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 barnacle said: saymışın dasaaa ;) abi benim beynim otomatik sayıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 çinici sıtkı kataloğu gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 seni budaya havale ediyorum asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 güzel bence. saçma sapan yıldız, kalp ve benzeri bilimum gay sembollerden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 vala insan güzelse herşey yakışır arkadaş. koluna çapa dövmesi yapsa da yakışır bazılarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yeni mi yaptirdin ortmenim onlari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 oh ya azcık beğenin içim rahatlasın=P yeniden kasıt ne nuğman,yani çok eski değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 goacı putperestlere emanet ediyoruz çocuklarımızı, geleceğimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 uff çözdün olayı:S beyin yıkamıyoruz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar