Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wikileaks tekrar belge yayınlayacakmış

Cuce

Öne çıkan mesajlar

öleymiş işte yarın yayınlanıcak ama kore gerginliğini gecmesini bekliyo olabilirlermiş.

asıl şirin kısmı, amerika, türkiyeyi israili ingiltereyi ve norveci uyarmış, sızan belgelerden sizinde başınıza kabak patlıyabilir diye.

ne garip dünya be, biri internette belge koyucak diye koca amerika yusuf ediyo alarma geciyo başka ülkeleri uyarıyo falan
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

ne garip dünya be, biri internette belge koyucak diye koca amerika yusuf ediyo alarma geciyo başka ülkeleri uyarıyo falan

boyle bisey oldugu zaman ben zevkten origami oluyorum. ha bir de avaaz gibi örgütler amerika gibi salak ülkelerin saçma devlet politikalarının önüne geçince origami oluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

ingiltere ve fransa'da zaten gazetelere servis edilmiş bu belgeler çoktan. internetin tek fonksiyonu senin, benim gibi sıradan insanların elinin altına sürülmesine imkan sağlaması.

tabii bu kadar belge arasında ne aradığını bilmeyenlerin bişe anlayacağı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi canım olay o zaten. sonucta wikileaks olmasa hükümetler önceden kendi medyalarına vermez.

alternatif medyanın görevi bu zaten.

tabiki dediğin gibi, 1.7gblik metin dosyasını senın benım okuyup aradığımızı şansımız yok. insanlar arşiv karıştırmanın 4 senelik okuluna gidiyo bunun için zaten. asıl mevzu işte onların tekrar medyaya düşmesi falan filan. bir cok kanal gazate wikileaksi kaynak olarak kullandı zaten. adamların en büyük başarısı. red edilebilcek bilgi yayınlamıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide bu işler böle yanı. afrikada soykırım olur duyulmaz, 1 beyaz gazateci ölür bütün dünyanın dikkati oraya cekilir.

olayın büyüklüğü dğeil, ne kadar insana ulaştığı, ne kadar üsre gündemde kaldığı, mainstream medyanın ne kadar süre gündemde tutmak zorunda kaldığı önemli.

al işte su anda rio dejeneryoda ordu ve polis tanklarla şehre indi, 2 gündür organize mafyayla savaşıyolar. baya 2 hafta önceden uyardılar herkezi stok yapın evinizde kalın olaylar bitene kadar diye. uzaktan baksan iç savaş dersin, kan gövdeyi götürüyo. hanginizin haberi var?
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

yahu adamlar 2 aydır amerika pkk yi destekliyiecek diey acıklama yapıcaz hazırlığı yapmıyo.

hayır yapıyorlar. abd hükümetinde savunma ve dışişleri bakanlıkları ortak bir komisyon kurdular 1 ay önce. adamlar bariz bir darbe alacaklarının farkında. şu anda alacakları zararı en aza indirmenin peşinde.

bu açıklanacak belgeler içinde güya! türkiye'nin ırak'ta el-kaide'ye yaptığı yardımlarla ilgili bilgiler de varmışmış.

bakalım ne çıkacak.

pardon yanlış anlamışım cüce'nin mesajı, ama benim dediğim de aynen geçiyor bütün gazetelerde haber olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda sadece o belge değil, bi sürü sey acıklanıcak işte. norvecle ilgili bişilerde acıklanıcak mesela belliki. sırk pkk elkaide mevzusu değil yanı.

bide türkiye el kaideyi destekliyo diye değil, türkiye üzerinden iraklılar elkaideye bomba kacırıyo diye geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...