yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 çip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Valla benim ava ciktigim zamanlarda pesinden gittigim kus senin elindekinden cok daha buyuk ve bu ilk fotograftaki govde ve kanatlara sahip. Simdi hatirladim hatta, sari bulbul diye geciyor bizim oralarda. Sabahin 5'inde hava yeni agarirken az kosmadim peslerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bildircin avına çıkmayasın sen http://www.internetveteriner.com/wp-content/uploads/2010/02/bildircin1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Yok artik. Oldu olacak kara tavuk de bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 aga dalgamı geçiyon sen benle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Yavrum niye dalga geceyim ben seninle. Benim sari bulbul diye bildigim bi kus var ve o da ilk post'taki kusun govesiyle ayni govdeye sahip. Hani ben bunu derken kalkip bildircin fotografi koyup dalga mi geciyon demen de ayri bi ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 dinozorlara güven olmaz!, bir gece ansızın bakmışın parmaklar gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Takla atıyor mu takla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kartal kırması bişi yapsınlar ya şöyle muabbet kuşu boyutunta kartal olsa affetmem alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 di said: Yavrum niye dalga geceyim ben seninle. Benim sari bulbul diye bildigim bi kus var ve o da ilk post'taki kusun govesiyle ayni govdeye sahip. Hani ben bunu derken kalkip bildircin fotografi koyup dalga mi geciyon demen de ayri bi ilginc. niliyorum o kuşu. sarı kuş derler bizim orda siz sarı bülbül diyorsunuz sanırım. büyük ceviz agaclarında falan olur kavak bahcelerinde falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ne biçim hayvan lan bu acayip hayvanlara benziysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Azer bülbül de bildiğin gerard butler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 yapa yapa bunu mu yapmışlar. bari bişeye benzese. beslesen beslenmez lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bu kuş adamı depresyona sokar ya cok uzgun duruo :( ayaklarından bağlayıp ters asarım onu ben o boyun ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bir alex degil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Zümrüd-ü Anka yapsalardı yapmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar