nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bi de 120 kiloydun di mi hammer sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 cama sen de geri mesaj bıraksaymışsın. NOTED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 nomsaR said: asistanların en sevdiğim yönü, etrafında dolanan kızları elememi sağlayıp seçim yapmamı kolaylaştırması. Hayır bi bok yaptığımız da yok lan. Maksimum verdiği rapora yüksek puan verir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 keşke bi gün bende böyle aldatılsamda herifle kızın agzını yüzünü bir güzel patlatsam. suç kızda olsada bu durumlarda şiddet göstermeyen erkek godoştur daima keşke aldatılsam demişim böyle dilek gibi olmuş.bir gün aldatılırsam diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Ya tamam seni tenzih ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 dedi latince imzalı 27k+ post atmış user. inanmayan inanmasın zaten yahu, çok da fifi. ama asistanlardan bu kadar nefret edilmesine cidden üzüldüm haha. ekmek parası lan sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Celal bayar üniversitesinde asistan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 lan sen de çocuğun ekmeğiyle oynamışsın ayıp değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 acaba bayan asistanlar için de durum böylemidir 8-) bay patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hammerzeit said: dedi latince imzalı 27k+ post atmış user. inanmayan inanmasın zaten yahu, çok da fifi. ama asistanlardan bu kadar nefret edilmesine cidden üzüldüm haha. ekmek parası lan sonuçta. fifi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Red said: keşke bi gün bende böyle aldatılsamda herifle kızın agzını yüzünü bir güzel patlatsam. suç kızda olsada bu durumlarda şiddet göstermeyen erkek godoştur daima keşke aldatılsam demişim böyle dilek gibi olmuş.bir gün aldatılırsam diyim :) Bende dedim sırf adam dövmek için bir bahane ancak bu kadar mazoistçe yaratılabilirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 cokta pipimde demek en saglam bu sorun cocuktan guzel bi dayak yersin, dayagi yerken de aglarsin aman abi walla bilmiyordum fln diye, adam sinirini attiktan sonra cozulur sorun. biran once dayagini yemeye bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 lisansta kızsızlığa doyamayıp, kızlar versin diye asistan olursan indirirler kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Ye kurtul bence de o korkuyla yaşamak daha kötü. Hergün tırsacaksın, zaten böyle bir konu açtığına göre de yapı itibariyle 3,5 bir insansın. Ye dayağını rahatla, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bi attention! resmi vardı amuda kalkmış hatun, çok yakışır mıydı buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kızı götürebildin mi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hammerzeit said: dedi latince imzalı 27k+ post atmış user. inanmayan inanmasın zaten yahu, çok da fifi. ama asistanlardan bu kadar nefret edilmesine cidden üzüldüm haha. ekmek parası lan sonuçta. ben ardethi pek seviyorum yaf niye sevmeyelim adam olanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 fede said: haketmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 olitere said: hammerzeit said: asistanken 3 kızla beraber olmustum. not korkusu güzel şey arkadaş. hammerzeit said: lisanstaki erkeklerin ağır küfrettiklerini biliyorum ama arkamızdan. :) ulaşamadıkları süt gibi hatunlar yatağında lan! daha ne. :) :) hammerzeit said: çatır çatır öpüşürüm her yerde sen de ekmek banarsın anca. hammerzeit said: buyursun denesin o yağız delikanlı sataşmayı. hammerzeit said: Alexi_Septimus said: İzmir'de sevişilmesi bir kriter değil arkadaşlar maalesef, kızlar teklif ediyor mu, etmiyor mu konu bu. asistan oldugum icin bana ediyor kızlar teklif. hammerzeit said: süt gibi işte beyle bembeyaz pamık gibi. hayır, biz de öğrenciydik zamanında. yüzümüze bakmayan o kızlar gidip asistanlar karşısında eridikçe çıldırıyodukç bu yüzdendir asistan olmam. meyvelerini de alıyorum zaten. Bitanede benim için vursun Research asistan var bir tane patide :) tebrikler araştırma için. 1- Hoca, müdür, amir, komutan, öğretmen v.b. ÜST-AST ilişkisi olan durumlar bana çok YANLIŞ gelir. Adil değil. Üniversite dışında ara bence sexi, sevgiliyi. 2- Nişanlı, evli, birlikte ... arada hiçbir fark yok bence. Nişanlı olduğunu değil, CİDDİ bir ilişkisi olduğunu sakladığı için suçlu hanım kızımız. 3- seks için böbürlenme gördüm burada, tehtid aldığın için hayıflanmadan çok. Sevmedim seni sütoğlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 gossip girl'de böyle bir hikaye hüzünlü bitti dostum ps: ben izlemem kardeşm izliyodu sdfdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 valla kız arkadaş konusunda cok hassas ve gözü kör oluyorum kız bana dunyanın en büyük kaşarlıgınıda yapsa hedef olarak önceliğim herif olur. genelde şiddet yanlısı değilim ama ana bacı affım yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?21,5030476,5037084#msg-5037084 2.Üniversite için uğraşıyosun sanırım.Umarım kazanırsın bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 durup durup asistanlıktan bahsediyo ya hiç mi başka özelliğin yok çok mu tipsizsin nedir olay.adam işallah okulun ortasında döver seni şöyle millet telefonlarıyla kayıt yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Dartanian said: http://forum.paticik.com/read.php?21,5030476,5037084#msg-5037084 2.Üniversite için uğraşıyosun sanırım.Umarım kazanırsın bu sene. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar