Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Beşiktaş 28.11.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

Rewendor said:

Teneke o koyduğun videolara rağmen sabri daha iyi oyuncu üzgünüm.

ismailin en azından böyle videoları yok ama ya

o doğru oradan kurtarıyo zaten. Sabri için Rijkaard ilk geldiğinde tanım yapmıştı "çok yetenekli youncu ama beyniyle ayakları arasında uyum problemi var" diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi işin komik yanı Sabri için böyle bir geyik dolandığı için bu kadar küçük görüldü bu adam.
Yoksa takımında 40 yaşındaki ibrahim üzülmez'i kesemiyor daha İsmail Köybaşı'nız.
Geldiğinden beri toplamda kaç maçta forma giydi İsmail?
Ne iş yaptı bugüne kadar?
http://www.youtube.com/watch?v=48mm1CquBJ8

Şöyle bi gol atsın İsmail ondan sonra video koymaya devam edin.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla dün maçta Guti'nin mükemmel ortası ve Elano'nun ara pası dışında futbol adına hiçbir şey yoktu. Benim maçın başına oturduğumda gönlümden geçen en azından güzel bir maç izlemekti, belki Ali Turan bu kadar gerizekalı olması iki takım da daha açık oynar güzel bir derbi izlerdik ama benim tek gördüğüm organizasyon yoksunu saldıran bir Galatasaray+amatör ötesi Beşiktaş stoperleri+Finishing "1" Pino+Cenk oldu maçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

abi üzülmese laf atıyorsunuz la yapmayın etmeyin
milli takıma koysan kimse forma alamaz üzülmezden haa

üzülmeze laf atan yok llama, taş gibi oynuyo itirazımız yok. Ama işte yedeği köybaşı iyi adam olsa 37 yaşında adamdan formayı alabilirdi diyoruz.

Üzülmez özellikle bu sene bayağı acaip oynuyo ben de takdir ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

aynı soruyu milli takım teknik direktörlerie sorduklarında nedense hepsi sabri diyor ama? hatta köybaşını oynatmaktansa sabriyi kendi mevkisi olmadığı halde sol bekte oynatıyor guus hiddink, ondan da mı iyi biliyosun? Sen yanına sokaktan geçen adamı almışsın, ben Guus Hiddink'i alıyorum, hadi bakalım.

Bunu quotelayayım şöyle dursun kenarda.
İki gün sonra oyuncu tercihi yüzünden teknik direktör eleştirirken c/p'lerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Gören de her 4-5 maçta 1 tane atıyor böyle zanneder.

Bence de Sabri overallda Köybaşıdan daha iyi, köybaşı hem tecrübesiz hem fizik olarak eziliyor. Ofansa geliyor ama kestiği orta ya adama çarpar ya abuk subuk yerlere gider.

Sabrinin IQ azıcık düşük ama öyle bir dezavantajı var.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız o ara ibrahim üzülmez şimdiki gibi oynamıyodu, hakan balta da şimdikinin 5 katı oynuyodu. O dönem için normaldi. Şimdi aday kadroya bile çağrılacak adam değil Hakan Balta.

IQ'su düşük mü bilmem kendisini tanımam ama oyun zekası, mental altyapısı bayağı zayıf işte Sabri'nin o doğru.

Kusra bakmayın da ismaille sabriyi kıyaslayıp ismail daha iyi demek büyük fail.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...