solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Hangisi daha başarılı ms düşürme konusunda artıları eksileri nelerdir bilgilendirebilecek birileri varsa çok sevinirim. YF kullandım baya uzun bi süre ama en ekonomik paketi kalabalık raidlerde ve 15+ BG lerde problem yaratabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 wtfast şu an çok iyi, aşırı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 suan duz baglantida asiri ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bu ip farklı görünmesi yüzünden accountu dondurulanlar fln oldu Yf de benim başıma gelmedi Wtfast te bi farkı varmı bu durumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ikisindede risk olduğunu biliyorum normalde herzmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bide son olarak yf de sanırım max dowload upload 25kb/s fln gibi bişeydi yanlış hatırlıyoda olabilirim bu yüzden aşırı kalabalık yerlerde spikelar olabiliyordu diğerinde durum nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genji Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 vtfast çok iyi şuan 75 60 pingim daimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 LowerPing den cok memnunum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Miraul said: suan duz baglantida asiri ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 duz baglantı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 duz adsl yarim saat onceden goruntu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 wtfast'ten ban yediydim ben. ya hep onu kullanın, ya da kullanmayın, zırt pırt değişmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ahmedinejad said: wtfast'ten ban yediydim ben. ya hep onu kullanın, ya da kullanmayın, zırt pırt değişmen. bu olsa bile 1 günlüğüne fln kapatılıyodu sanırım account dimi sonra açılıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yok perma yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yıhh sakat ozaman :S ama sadece bundan kaynaklandığından eminmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 char faction change ve transfer change yapti, o aralar wtfast kullaniyodum, block ladilar. aradim konustum actilar, ama wtfast size bela acabilir. ben halen kullanmaya devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Newbie2 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 wfast ile kendi ip ile bağlandığını göster diye bir seçenek var ve hiç sorun yaşamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ben onu kullanmama rağmen hopladım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Newbie2 said: wfast ile kendi ip ile bağlandığını göster diye bir seçenek var ve hiç sorun yaşamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olivera Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Lowerping kullanıyorum 70 ms ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bloodjackal said: Newbie2 said: wfast ile kendi ip ile bağlandığını göster diye bir seçenek var ve hiç sorun yaşamadım daha. acik olmasina ragmen yedim naneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Newbie2 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Hmm bi forumları araştırmak lazım. şu zamana kadar sorun yaşamadık hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bugını bulmustuk onun biz bedava kullanıyorduk. sonra baktım istikrar sağlam satın aldımdı. cata başlasın kafeye alıcam 10 makinalık bi acc 60 ms le oynamak çok farklı bişeymiş onu anladım. 100 ile 60 arasında dağlar kadar fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Düz ADSL şu aralar güzel ping veriyor. Gerekirse Almanya VPN kullanıyorum, telekom yurtdışı pörtlemesi hariç min. 50 max. 90 fln oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 varmıdır söyleyecek birşeyi olan? satın almayı düşünüyorumda yf-wtfast-lowerping. Haklarında fikir sahibi olmak isterken konuyu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar