Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en uygun ev kredisi nereden alınır


Hagii

Öne çıkan mesajlar

Alacağın kredi için teminat göstermen lazım gösterdiğin teminatın %70i kadar kredi alabiliyorsun.(Banka müdürünün insiyatifine göre %100e kadar çıkar) Eksper ücreti veriyorsun gösterdiğin teminatı değerlesinler diye dosya açma ücreti de istiyorlardı ama inisiyatife göre artık onlar istemeyebiliyorlar. Hangi banka %kaç faiz veriyor bilemiyorum onu bankalara gidip sorman lazım ya da internet sitelerinde vardır sanırım. Ha bi de gelirinin olduğunu belgeliosun. Maaş bordrosu falan filan 5 aylık istiyorlardı sanırım ya da öle bişiler. Ha birde puanının 1200 olması lazım düşük olunca sorun çıkarırlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşların söylediklerinin yanında zorunlu deprem sigortasıdır, özel sağlık sigortasıdır ne kadar istiyolar sor. bankadan bankaya değişiklik gösteriyo çünkü. çok büyük bi miktar değilse kampanyalı dosya masrafsız ihtiyaç kredileri var, kısa vadelerde 1.09 değerlerinde falan çekebiliyorsun. tabi konut kredileri daha düşük pazarlık yap 0.87 lerde var mıdır bilmiyorum. kolay gelsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Garantiden değil kredi çekmek bankamatiğinden fatura bile yatırmayın lan.


Faiz olarak en uygun ziraat bankası gözüküyor ama gittiğinde insanı sallamıyorlarmış. Yazın abime ev almak için çekeceklerdi, ilk ziraate gitmişler. Babam katil olmadan zor çıkarmış abim sdf. Zoraki ilgileniyorlarmış falan. Akbank'dan aldık biz sonra. Çok ilgili davranıyorlar, çıkma ihtimali de çok yüksek.


Finansbank'ın da faiz oranları uygun galiba. Ona da bi bak.


Ama çok acı lan, 50k ya 32k faiz + 3k civarı masraf ödüyoruz sdfg.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

turuncu16 said:

wastyrx said:

Ha birde puanının 1200 olması lazım düşük olunca sorun çıkarırlar.


abi bu puan ne


Kkb puanı deniliyor abi. Tüm bankaların ortak tutuluyor. işte extreleri falan zamanında ödemezsen, kredi taksitlerini geç yatırırsan falan düşüyor puanın. Erken yatırırsan sonracığıma internetten bankamatikten falan yatırırsan da yükseliyor puanın. 1200 ve üstü kredi kartı başvuruları kredi başvuruları için lazım olan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...