Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu topikte bölümüme olan sinirimi ortaya çıkardım.


Black-ice

Öne çıkan mesajlar

mimarlık okuyoruz haftada 2 gün sabahlıyoruz proje tasarlıcaz diye banane kolonun kirişin yükünden basıncından çekmesinden pas payından bilmemnesinden ya
3 kredilik koskoca ahşap çelik sütrüktürü dersine kafam girsin girdik sınava imza attık çıktık gidin inşaat mühendislerine öğretin lan bana niye aynı dersi veriyosunuz ALLAHSIZ TOTOŞLAR ZATEN YETERİNCE YOĞUNUZ ULAN İTOĞLU İTLER.

http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0911/subliminal-architecture-bridge-shadow-penises-demotivational-poster-1257345712.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugün tohumsuz vizesinden çıktım.

tohumsuz vizesi. iktidarsız gibi. yavşaanoğlu vizesi gibi.

benim ne işim olur algle arkadaşım? tüpbebekçi olucam. algı ne yapayım?

hadi bunlar boş sitem falan ok. bizim okulun şöle bi mantığı var.
ilk 2 senede diğer ünilerin 4 senede gördüğü derslerin yüzde 80'ini dayıyolar. ikinci senede opsiyon seçiyosun farklı dallarda ders görüyosun falan.

iyi güzel ok. bir kitabı bitirdik 2 ayda. 1 senede bitiyor bu kitap normalde. sonrada 'sorumlusunuz' dendi. bak şundan kitaptan bundan bilmemneden deil. hocam ne çıkacak dedik 'sorumlusunuz' dedi. bu kadar.

alg ne abi alg banane lan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

mimar olup da oturup bunları kullanan yok iş hayatında sırf inşaat mühendisi ne bok yiyor projemize bilelim diye çektiriyolar bu çileyi bize.


Annem 30 senelik mimar olmasa, 23 senedir ne iş yapar, proje aşamasında neler döner, şantiyede ne olur bilmesem, gitmemiş görmemiş olsam inanırdım da, inanmadım.

İş hayatında kullanacaksın için rahat olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...