Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Title verilsin. "Kadrolu Haksız" ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Fistan said: troll değil kadrolu haksızahahahahahahah fistan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Sen gülme Atatürk imzası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Bu şimdi yabancı basında yine döner, ABD Kürt özgürlük savaşçılarını desteklemiş, Türkiye El-Kaide Irak şubesini silahlandırmış şeklinde bize patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Fistan said: troll değil kadrolu haksızahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 nileppezdel said: Ayrıca haber niteliği taşıdığını hala düşünmüyorum yani zaten bilmiyor muyduk yardım ettiklerini? Her şey,i bilirim modunda değilim zaten soru sordum orda, belki yanlış hatırlıyorumdur diye. Böyle hemen dellenip üstüme gelme :( Dellenmedim yahu, sadece doğru bulmadım o kadar. Yoksa bi wikileaks için seni mi kırıcam aşkolsun. Sadece zannettiğin kadar küçük bişey değil bu. Kamuoyunun gözüne sokulan bişeyle gizli servislerin bildiği şeyler arasında fark var. Bişey değişir mi konusuna gelince, elbet değişir. Bugün değil belki ama bi gün değişir. Gelir hatra bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Haber niteliği olan fakat dünya kamuoyunda çok da fazla ses getiricek bir olgu olduğuna inanmadığım açıklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 siteye ulaşılmıyor, yani linklere tıklanmıyor ama http://twitter.com/wikileaks şöyle bir adresleri var takip edilebilecek. kadrolu haksız da iyiymiş hakkaten. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar