Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wikileaks Amerika - PKK ilişkisini patlattı

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

http://www.haberturk.com/dunya/haber/574888-wikileaks-belgelerinde-turkiye-bombasi

Geçen hafta Irak'taki savaş günlüklerini açmıştı wikileaks, savaşın başından beri yaşanan ve kayıtlara geçmiş neredeyse her olaya, harita üzerindeki yeri ve bütün ayrıntılarına (isimler gizli) kadar ulaşabiliyorduk, Amerikan askerlerinin tecavüz ettiği iddia edilen müştekilerden kendini patlatan ama haber niteliği kazanamamış adamlara kadar.

Üstteki paragrafı wikileaks'in şeffaflık adına ne denli mühim işler yaptığını, ve titanyumdan testislere sahip olduğunu belirtmek için yazdım, bu konuyla bir alakası yok.

http://warlogs.owni.fr/ eğer Türkiye üzerinden hala çalışıyorsa adres bu.

İşin komiği şu an da wikileaks ulaşılamıyor olması.
Ehah.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

işin ilginci adamlar yalanlayamıyor da bu belgeleri, artık nasıl sağlam kanıtlarsa.

Kanıtla alakası yok ki, yalanlanacak belgeler değiller çünkü kendi belgeleri. Sadece herkesin görmemesi gereken belgeler.

İçeriden sızdırma oluyor sürekli zaten, wikileaks'in çalışma prensibi de içeride huzursuz olup, huzursuz olduğu konu hakkında bir şeyler yapmak isteyen fakat hayatının mahvolmasından korkan insanlara bir güvence verip, bütün prosedürü isimsiz, adressiz ve göte getirmeyecek bir şekilde hayata geçirmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Halen yayinlanmadi ama bundan da bahsedecekmis belgeler

http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-11847824

Newspaper reports indicate the release will include papers suggesting that Turkey helped al-Qaeda militants in Iraq, and that the US helped Iraq-based Kurdish separatists who have been engaged in a long conflict with Turkey.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Bir de haber niteliği taşımıyor, zaten biliyoruz yani yardım ettiklerini sdfsd

nilep yapma böyle ya, üzülüyorum harbi. biliyoruz ne demek allasen. belgeyle gel, kanıt sun, başımızın üstünde yerin var. ama böyle güzel ülkem türkiyenin ben herşeyi bilirim amcası tadında gelme.

wikileaks sunuyor o yüzden haber niteliği var, küçümsemeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

asinanyavuz said:

nileppezdel said:
Bir de haber niteliği taşımıyor, zaten biliyoruz yani yardım ettiklerini sdfsd

nilep yapma böyle ya, üzülüyorum harbi. biliyoruz ne demek allasen. belgeyle gel, kanıt sun, başımızın üstünde yerin var. ama böyle güzel ülkem türkiyenin ben herşeyi bilirim amcası tadında gelme.

wikileaks sunuyor o yüzden haber niteliği var, küçümsemeyelim.

hep olan birşey ki
ww1 de de ingilizler yardım ediyodu cemiyetlere
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi, ww1 savaş malum, ingilterede savaşın bir tarafı. burada türkiye taraf değil, terörist bir örgütün hele hiç olmamalı. ikincisi, saman bilindiği öne sürülen şeylerin temiz somut kanıtlarının çıkacağı iddia ediliyor. bunların herhangi bir söylentiden değerli olduğunun farkında değil misiniz? her şey ee zaten biliyoduk ki biz midir yani?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya habertürktye okumuştum aynı başlıkta wikileaksin ikisinden de bahsettiğini. Yanlış okumuşumdur belki.

Ayrıca haber niteliği taşıdığını hala düşünmüyorum yani zaten bilmiyor muyduk yardım ettiklerini?

Her şey,i bilirim modunda değilim zaten soru sordum orda, belki yanlış hatırlıyorumdur diye. Böyle hemen dellenip üstüme gelme :(

Ya ayrıca söylentiden tabii ki daha değerli de ben devletin de bildiğinden eminim yani. Resmiyete dökülmesi tabi önemli de ne olacak? ABD ile ilişkileri mi keseceğiz? hiçbir şey olmayacak muhtemelen. O yüzden dedim öyle, yoksa tabii ki resmi belge olması falan önemli
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ayrıca haber niteliği taşıdığını hala düşünmüyorum yani zaten bilmiyor muyduk yardım ettiklerini?

Simdiye kadar gittiginiz muneccimden biliyordunuz, bundan sonra koyulan kanit ile bileceksiniz. Burdaki gibi "biliyorduk zaten" dediginde "hadi len" denilemeyecek yani.

Eh suphelenilen ve tum milleti ilgilendirilen bir sey icin kanit bulunmasinin da haber degeri yoksa neyin vardir diye sorarim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...