Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 http://www.haberturk.com/dunya/haber/574888-wikileaks-belgelerinde-turkiye-bombasi Geçen hafta Irak'taki savaş günlüklerini açmıştı wikileaks, savaşın başından beri yaşanan ve kayıtlara geçmiş neredeyse her olaya, harita üzerindeki yeri ve bütün ayrıntılarına (isimler gizli) kadar ulaşabiliyorduk, Amerikan askerlerinin tecavüz ettiği iddia edilen müştekilerden kendini patlatan ama haber niteliği kazanamamış adamlara kadar. Üstteki paragrafı wikileaks'in şeffaflık adına ne denli mühim işler yaptığını, ve titanyumdan testislere sahip olduğunu belirtmek için yazdım, bu konuyla bir alakası yok. http://warlogs.owni.fr/ eğer Türkiye üzerinden hala çalışıyorsa adres bu. İşin komiği şu an da wikileaks ulaşılamıyor olması. Ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 İnternet sansürüne karşı yapılanları ve bazı Bilderberg grubu görüşmelerinin içeriklerini yayınlanmasından bahsetmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bahset abi, niye bahsetmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 biz bizeyiz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Ayrıca Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü'nün açıklamaları çok komik. Gerçi muhtemelen kamuoyunun dikkati PKK'ya ABD desteğinden çok, El-Kaide'ye Türk desteğine çekilecek ama yine de adamların tutuşmasını izlemek keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 işin ilginci adamlar yalanlayamıyor da bu belgeleri, artık nasıl sağlam kanıtlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Tayyip ne diyecek konuyla alakali esas onu merak ediyorum ben. Yoksa bu zaten bariz olan bir seydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 huun said: işin ilginci adamlar yalanlayamıyor da bu belgeleri, artık nasıl sağlam kanıtlarsa. Kanıtla alakası yok ki, yalanlanacak belgeler değiller çünkü kendi belgeleri. Sadece herkesin görmemesi gereken belgeler. İçeriden sızdırma oluyor sürekli zaten, wikileaks'in çalışma prensibi de içeride huzursuz olup, huzursuz olduğu konu hakkında bir şeyler yapmak isteyen fakat hayatının mahvolmasından korkan insanlara bir güvence verip, bütün prosedürü isimsiz, adressiz ve göte getirmeyecek bir şekilde hayata geçirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 site biraz nanaylarda gibi açılınca bakıcam içeriğe ona göre de donate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 sen donate ette bir sonraki dalgada ergenekondan dayansınlar kapına. bu olaya sessiz kalmaz bizim hükümet. Hemen başka belgeler çıkar falan bakın ergenekoncular yaptı onları tutukladık diye ört pas edilir herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 daha yayınlamadı sanırım, başlıktaki gibi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Halen yayinlanmadi ama bundan da bahsedecekmis belgeler http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-11847824 Newspaper reports indicate the release will include papers suggesting that Turkey helped al-Qaeda militants in Iraq, and that the US helped Iraq-based Kurdish separatists who have been engaged in a long conflict with Turkey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Yalnız o haberde bizim de El Kaide işbirliğimizden bahsedilmiyor muydu? en azından öyle görmüştüm ben. Bir de haber niteliği taşımıyor, zaten biliyoruz yani yardım ettiklerini sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 o lafları atlattık wikileakste belge patlattık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 nileppezdel said: Bir de haber niteliği taşımıyor, zaten biliyoruz yani yardım ettiklerini sdfsd nilep yapma böyle ya, üzülüyorum harbi. biliyoruz ne demek allasen. belgeyle gel, kanıt sun, başımızın üstünde yerin var. ama böyle güzel ülkem türkiyenin ben herşeyi bilirim amcası tadında gelme. wikileaks sunuyor o yüzden haber niteliği var, küçümsemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 asinanyavuz said: nileppezdel said: Bir de haber niteliği taşımıyor, zaten biliyoruz yani yardım ettiklerini sdfsd nilep yapma böyle ya, üzülüyorum harbi. biliyoruz ne demek allasen. belgeyle gel, kanıt sun, başımızın üstünde yerin var. ama böyle güzel ülkem türkiyenin ben herşeyi bilirim amcası tadında gelme. wikileaks sunuyor o yüzden haber niteliği var, küçümsemeyelim. hep olan birşey ki ww1 de de ingilizler yardım ediyodu cemiyetlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 birincisi, ww1 savaş malum, ingilterede savaşın bir tarafı. burada türkiye taraf değil, terörist bir örgütün hele hiç olmamalı. ikincisi, saman bilindiği öne sürülen şeylerin temiz somut kanıtlarının çıkacağı iddia ediliyor. bunların herhangi bir söylentiden değerli olduğunun farkında değil misiniz? her şey ee zaten biliyoduk ki biz midir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ya habertürktye okumuştum aynı başlıkta wikileaksin ikisinden de bahsettiğini. Yanlış okumuşumdur belki. Ayrıca haber niteliği taşıdığını hala düşünmüyorum yani zaten bilmiyor muyduk yardım ettiklerini? Her şey,i bilirim modunda değilim zaten soru sordum orda, belki yanlış hatırlıyorumdur diye. Böyle hemen dellenip üstüme gelme :( Ya ayrıca söylentiden tabii ki daha değerli de ben devletin de bildiğinden eminim yani. Resmiyete dökülmesi tabi önemli de ne olacak? ABD ile ilişkileri mi keseceğiz? hiçbir şey olmayacak muhtemelen. O yüzden dedim öyle, yoksa tabii ki resmi belge olması falan önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 trilyon satırlık belgeleri zaten biliyoduk eki eki diye dövmüşsün resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 nileppezdel said: Ayrıca haber niteliği taşıdığını hala düşünmüyorum yani zaten bilmiyor muyduk yardım ettiklerini? Simdiye kadar gittiginiz muneccimden biliyordunuz, bundan sonra koyulan kanit ile bileceksiniz. Burdaki gibi "biliyorduk zaten" dediginde "hadi len" denilemeyecek yani. Eh suphelenilen ve tum milleti ilgilendirilen bir sey icin kanit bulunmasinin da haber degeri yoksa neyin vardir diye sorarim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 milletin deyim yerindeyse götü tutuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ya bir de yazmadan edemicem. Ben sukurculuge inanilmaz ayar olan biriyim ama bu elemanin ve turevlerinin "bence" diye belirttigi fikirleri okudukca her seferinde "cok sukur yarabbim, yine bu elemanlara birakmadin bunun kararini" deyip sukrediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 casus bellimiz var mı şimdi savaş açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 nileppezdel said: Ayrıca haber niteliği taşıdığını hala düşünmüyorum yani zaten bilmiyor muyduk yardım ettiklerini? yaşam boyu troll ödülüne 0ne ile birlikte en büyük adaysın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 troll değil kadrolu haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar