vaperon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Yeni başlayan manga ile karışmaması için yeni topik açmanın doğru olacağını düşündüm.Bleach - Hell Arc Special 01 - The Unforgivens 01 - The Unforgivens İlginç başladı. Filmle alakalı bir manga tahminimce. Heuco Mundo'dan birilerini görmek güzel. More Ulqiorra pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 tipler filler'dan fırlama gibi ama napalım. barragan gelirse üzer ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bleach ile alakası olmayan buna başlayabilir mi? Baktım, anlamadım hjgffd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hayır, hiçbirşey anlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bilmiyorum. Ne kadar süreceği de belirsiz. 01 olarak yazdıklarına göre çift haneli bir rakamda bitecek gibi duruyor. Filmle alakalıysa 1 sene dvd çıkması için beklemek kötü olur yanlız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 aslında ikisini birbirine de baglayabilirler gibime geldi karin koruma sırası bende derken öbür taraftan hollow ichigoyu cehenneme cekmek felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 filmle alakalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 mangayı değil animeyi takip ediyorum, olay ne bunda baksam bleachin sonunda bu oldu OLOLOLO der mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar