Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Esası sırf geyiğini yapmakla olmuyor Böyle oyun oynarken "ohan bune" yada "aa ne güzel oldu lan" şeklinde screenshotlarınız varsa paylaşalım ama "aa buga bak" "aha nekadar çok adam öldürmüşüm kralım süperim" şeklinde screenshotlar olmasın en azından buglar çok hoş bişilerse (doomda ekranın ters dönmesi mesela enteresan olabilir) yollayın ama allanızı seviyorsanız fragları cesetleri gösteren çok kıralım olm ben şeklinde ssler olmasın[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ss yok ama olympos serverında bir kere dragon beni öldürmüştü dancında ata saldırınca atta ''help a vile criminal!'' diye bağırmıştı birde ben bir dark elf magei tam öldürmek üzreyken bana büyü çaktı öldüm çok az canı kalmıştı atım saldırıp öldürmüştü dark elfi heah[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bakın nekader güzel bir zoo örneği dimi?[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Cok ayip chem ne kadar karizma bi zoo yapmisim super adammin ben demissin aiyp olmus.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben daha iyisini yaparım[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ne alakası var be yaratıcıyım hoş theme ve tycoon oynarım diyen atsın şehirlerini zoolarını parklarını inceliyelim[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 tey tey dursaydı beni tycoon sizi efletirdim ama :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bu Mediaval Total War: Viking Invasion dan o kadar uğraş sonunda verdikleri görüntü:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Teyteyy gadlaykta ikincilik rullaz godlike okadar kolay değildir :) (chem in dediğine kaçtı ama napiyim :D) i'm da gralz the bab kehkehkeh[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için;http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bendede winterwolfun aynısını al başına ''Ireland'' koy gözünün önünde canlandır :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Biz ne diorz adam erutan ne koyuyor ilgincc...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 iyi de frag sslerinden ilginç ss ler yoktur ki. :D özellikle insan oyuncuya karşıysa.. (ha pod botu bıçaklamak da iyidir tabii single olarak, tıpkı godlike da iyi frag yapmak gibi) mesela ben bi tane koyucam şimdi, hem de bulmacalı, resimdeki ölülerden biri paticik mensubu ehe bulmaca olsun size, kim acaba ? :D şimdi bu resim basılının şahı olmakla birlikte sanırım cs 1.5 ve ak-47 ile yapıldı.Resimden de rahatça anlaşılabilineceği gibi sanatçı bu resimde tesbih methodunu kullanmayı tercih etmiş. basılının kudreti karşısında saygıyla eğiliyorum.. ayrıca belirtmeliyim ki sevincim kursağımda kalmıştır çünkü o cesedimin yanında bulunan elemanı öldürmek benim için 3 kişiyi tesbihlemekten daha zevkli olacaktı ama ne yazıkki tesbihi 4 lememe rağmen 4. kişi ölmedi ve beni öldürdü, 15 kalmıştı [UnB]Totti[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 arcane ne memenetsiz host o öyle açılmıyor bitürlü.. hah açıldı yuh bune :) ya biriniz vuramadımı ulan banada oluyordu hep [signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya [Bu mesaj Chemical tarafından 25 Ağustos 2004 09:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 dur bende yolliyim hemen bu da bi zoo tycoon oyununda 300 kişiyi aynı yere stuck yaptım yanlışlıkla sonra save ettim:) sonra kafese çevirip dinozor attım üstlerine ehehehe load etmeden önce baya eylendim[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ayin hesabı sanırım, gerci kendileri yapmamis ama dekor u oyle yapmıslardı ilginc geldi bana[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 buda Chrono Trigger dan bir görüntü Erutan yollamıştı oyunu.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you[Bu mesaj WinterWolf tarafından 25 Ağustos 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 lol helal olsun oraya kadar gelebildin ha Hmm... ya ben unuttuğum için oyunu takıldım :([signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Aslında oraya ikinci gidişim bu. Magnus u patakladıktan sonra şimdi Ayla ya yardım etmek üzere yoldayım:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 üstteki ss ile, tycoon ss'lerinin özelliği ne peki? baktım baktım ama göremedim[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar