barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 o linke tıklayıp, güncele basınca bu forumu okuma yetkiniz yok diyip üzüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bu da patinin ilk üyesi mi? karakediden sonra. http://forum.paticik.com/profile.php?86,3 karakedi için; profile.php?86,2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 orası da limbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Saeros said: bence size inception yaptılar bi camdan atlayın bakalım uyanıcak mısınız ya ölürsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 adam 1 günde 910 post atmış sonra da gitmiş. http://forum.paticik.com/profile.php?89,10 hatta 1 saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ShadowFax said: bu da patinin ilk üyesi mi? karakediden sonra. http://forum.paticik.com/profile.php?86,3 karakedi için; profile.php?86,2 phorumu geliştiren üye bence 9 sene önceki internet şartlarını ele alırsak, phorum kullancam ben diyip sahibinden yardım istemek çok da normal bişi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 MAYMUN GÖZÜNÜ AÇTI. ARTIK GİZLİ SAKLI KALMASIN PATİCİKTE. PATİCİK ŞEFFAFLAŞSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 mokoko said: MAYMUN GÖZÜNÜ AÇTI. ARTIK GİZLİ SAKLI KALMASIN PATİCİKTE. PATİCİK ŞEFFAFLAŞSIN. o maymun her an bonzi olabilirmekte. bence gizli patinin işleri diyip liseye çekilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ahah sen çekil liseye. sen beni kendin gibi liseli mi sandın? ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 mokoko said: MAYMUN GÖZÜNÜ AÇTI. ARTIK GİZLİ SAKLI KALMASIN PATİCİKTE. PATİCİK ŞEFFAFLAŞSIN. olayda paticiğin susurluğu olsun madem tüm şişko modlara ölüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ofof arada phorum db hatası falan verio. PATİCİK SALLANIYO. ARTIK BAZI ŞEYLER DEĞİŞMELİ. UYUTAMAZSINIZ ARTIK BİZİ DAHA FAZLA. HERŞEYİN FARKINDAYIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ALL HAIL MOKOKO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 There is nothing to see here Move Along Now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Saeros said: bence size inception yaptılar bi camdan atlayın bakalım uyanıcak mısınız abi doğruyu söyle senin yüzünden mi oldu bu olay? "neğoldu ki yeaaa ben bişey görmedim böle bişeyler diyosunuz amma" tavırların çok suçluca asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 GÜNCEL BAŞLIKLARDA SADECE MÜZİK LİSTELENİYOR :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 güncel gg. 22sini gösteriyor güncel başlıklar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 o kadar karı resmi koymayın güncel gg olur dedik. dinlemediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 dasaaa said: There is nothing to see here Move Along Now http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/45/Watto.jpg your jedi trick are no good on me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hiç kimse ss almadı mı ya aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 herkes ss almak yerine orda bi postum olsun derdindeydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 çok gizli bilgiler içeriyordu yapmadık bizde. biz hainmiyiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 EĞER BANA ADMİNLİK VERİLMEZSE BASINA GİDİCEM. HERŞEYİ AÇIKLARIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 DeadSkinMask said: herkes ss almak yerine orda bi postum olsun derdindeydi sanırım atabildiniz mi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 dasaaa said: DeadSkinMask said: herkes ss almak yerine orda bi postum olsun derdindeydi sanırım atabildiniz mi bari? küfür bile edecektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 test amaçlı tabii, yoksa saygımız sonsuz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar