zeper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ya of hayırr!!!:)görmedim...evet fail oldum,matım ya şuan.neyse resme odaklanabilrsiniz,konuyu daha fazla mundar etmeyelim:) LucifeL said: zeper said: tebrik edeirm sonunda bunun yanlış olduğuu gören birinle daha karşılaştım....tabiki'ye -de- eklemeye gerek yok!tabiki denir çünkü zaten ki de görevinde...deeeee de neyin nesi?? """tabiki de"" pehhh! dasaaa said: bu arada tabii ki de diye bi kalıp yok.ufak bir fail olma durumu olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Nagini said: http://img822.imageshack.us/img822/4325/biyikli2kopya.jpg o sağ eli de üst göğüse yerleştirebilirseniz tam erkek yaptınız kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedevikutupayisi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Üniversiteli kızın barda Barda filimi Bu gece barda gönlüm hovarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 dasaaa said: yakın.. bana bilim yapabilen bin kadın gösterenin kölesi olurum.. hmm yok mu? yemek yapabilen onbin kadın gösterebilir misiniz? hey hey sadece onbin dedim kalabalık yaratmayın burada.. özetle; yurt değil mutfak! madam curie var, gerçi mutfakla ilgili çalışmış köri sosunu bulmuş o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 demeç doğuştan fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 facebook said: Öğretmen Temel'e sorar; "Kız camdan dışarı baktı,qüLdü,eL salladı ve öpücük attı." cümlesini özetle bakaLım..Temel: Oruspi .. xD facebookta gördüm bu konuda paylaşma gereği hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 devlet namus bekçisi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kız barda yakalanmış. hmm barın mutfakta ne işi var ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 mini-bar'dır o, yiyecek çıkartıyordur içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar